Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
Goldmen75 #5219 üzenetére
Ha a leirasok bonyolultak neked, akkor nem ajanlom, hogy magad nekiallj flashelni, romot cserelni, inkabb bizz meg valakit, aki ert hozza. Ha nem is a tied a gep, akkor meg plane, mas farkaval nem verheted. Add vissza a gepet, azzal, hogy te inkabb nem.
Igy ezen tul magad csak annyit tudsz tenni, hogy recovery nelkul, inditasz egy filebongeszot, ami tudja olvasni a teljes gepet, beleertve a system particiot is (nem kell irnia, ezert nem kell ehhez root), es kilistazod a fertozott rendszer altal jelentett *.apk fileokat, bizva abban, hogy a kartevo ezt a listat nem manipulalja, az *.apk nevekkel, datumokkal, filemeretekkel, akar md5/sha1 hashukkel egy szoveges fileba, erre biztos van valami egy-klikkes megoldas az aruhazban. Majd bemasolod ide a listat, es nekem van gyari mentesem, ossze tudom hasonlitani, hogy melyik file valtozott a gyari rendszerhez kepest. Ha megvan a tettes, rootolhatod a keszuleket asszem viszonylag egyszeruen, flasheles nelkul, ami utan mar te is bele tudsz nyulni a system particioba, es torolni tudod a kartevot, ami ha egyszerubb, akkor egy ilyen torlessel el is tavolithato. Ha bonyolultabb, es van onvedelmi-mechanizmusa, akkor flashelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest