Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Honnan kapták a nevüket? Ethernet, Pentium, Intel és a „bug” sztori
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a tablet nem akarja betölteni az androidot, hanem megáll az "Asus in search of incredible" logónál és közben mennek körbe körbe a kis karikák...(max fél óráig hagytam úgy) Az akku teljesen fel van töltve. Ami viszont furcsa volt, hogy eleinte nem akart töltődni, de aztán a telefonom töltőjével töltöttem egy kicsit, aztán megindult. Ezután a gyári töltőjével már sikerült újra teljesen feltölteni. De bootlni még mindig nem tud, már egy napja. Olyat csinált már korábban, hogy 30%-ról egy éjszaka alatt vmi miatt fullra lemerült (standby módban volt), ill. olyat is csinált, hogy csak úgy magától kikapcsolt ha egésznap nem használtam, olykor teljesen lemerülve....
Valami öteltetek van esetleg? Most szeptemberben lesz 1 éves.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő