Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A készülékkel kapcsolatban többször olvastam itt a fórumon, hogy a microSD kártya foglalata többeknél elromlott. Nálam most a következő a helyzet: a kártya időként eltűnik, majd megjelenik és ezt naponta többször is csinálja a gép. Természetesen egyből az adott kártyát átraktam egy másik eszközbe (szintán egy HD 7-es), ahol ugyanazt csinálta (ha egyáltalán felismerte). A másik teszt a foglalatot hivatott ellenőrizni, ezért kerestem egy másik microSD-t, amit rendesen fel is ismert a memopadom.
Ebből következtettem a kártya hibájára. Ami most elbizonytalanít, ha gép teszem adapterrel, akkor minden okés. A jelenség akkor kezdődött, amikor a 32 GB-ból már csak 2-3 GB maradt. Nem tudom, van-e összefüggés, most az ürítés és az újabb próba következik.
Érdekelne, hogy találkozott-e már valaki hasonlóval, illetve tudtok-e jó kártyatesztelő szoftvert?
Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest