- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a yoga 8. Izgalmas a kialakítás, impozáns az üzemidő, tényleges sztereo, de.
Nagyon lehúzzák a módosított Android miatt.
Gyengécskének mondják a rendszeroptimalizációt, mert akadnak a programok. No ez utóbbi nállam már ki is lőné. Persze, lehet van rá valami megoldás az user berkekben.
Amennyire láttam, nem usb-n tölt, ergo nálam, megint kiesik. (Nekem ez alapfeltétel.)
Ami még lerontja nálam az esélyét, hogy nagyon vékonyka. Nekem böszme kezem van, én ilyen vékonyka cuccokkal, csak kínlódnék. (Többek közt, ezért vettem a telefonomra gumiborítást.) Jah, és az autós tartóm is megkínlódna valószínűleg vele.
Mondjuk, a "videokártyáról" nem találtam semmit...
Egyébként, nagyon tetszik!---------------------
Dazsar: Nem lehet, hogy hibás a letöltött csomag? Vagy amikor átmásoltad a memóriakártyára, akkor sérült meg? Esetleg xda-n tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest