- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Én vettem egy ilyen Asus tablettet. Ez az első tablettettem és nagyon elégedett vagyok vele. Szép a kijelzője, gyors és tényleg elmegy 10 órát. Nekem már android 4.2.2-vel volt gyárilag telepítve. Nálam ez az 50 rúgó volt a határ árban és nem akartam olyan készüléket venni, ami pont azokat a funkciókat nem tudja kompromisszum mentesen amikre tablet valók mint például fénykép vagy filmnézés gyenge kijelző miatt illetve az egész napos használat a gyenge akkumulátor miatt.olcsó készüKek vannak az ismerősi körömben illetve apósom és 18 ezer forintér vesz egy tabletet de szerintem azok a kényelmes használatra.lemerülnek nagyon hamar apósomè 45 percet bír lassú akadozik nagyon csúnya kijelzője Az android operációs rendszer nagyon tetszik ez az egész bejegyzést szinte teljesen hang alapon vittem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest