- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Én vettem egy ilyen Asus tablettet. Ez az első tablettettem és nagyon elégedett vagyok vele. Szép a kijelzője, gyors és tényleg elmegy 10 órát. Nekem már android 4.2.2-vel volt gyárilag telepítve. Nálam ez az 50 rúgó volt a határ árban és nem akartam olyan készüléket venni, ami pont azokat a funkciókat nem tudja kompromisszum mentesen amikre tablet valók mint például fénykép vagy filmnézés gyenge kijelző miatt illetve az egész napos használat a gyenge akkumulátor miatt.olcsó készüKek vannak az ismerősi körömben illetve apósom és 18 ezer forintér vesz egy tabletet de szerintem azok a kényelmes használatra.lemerülnek nagyon hamar apósomè 45 percet bír lassú akadozik nagyon csúnya kijelzője Az android operációs rendszer nagyon tetszik ez az egész bejegyzést szinte teljesen hang alapon vittem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest