- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
A fiamnak van egy ilyen tabja, de mivel nem tanult valami jól, így elvettem és elraktam 2-3 hónapja. Most, hogy sikerült az év vége, újra megkapta.
A bekapcsolás után nagyon sok minden frissült és elég sok játék már nem indul el, pedig az elrakás előtt még simán futottak.Ha eltávolítja és újra telepíti akkor sem jók. Az áruház nem ír kompatibilitási gondot. Mi lehet a gond?
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Van 2db FHD 10 a családban.
Ha háttérképet akarunk beállítani, miért kell a képből kivágást kijelölni? Ha csak simán a galériában megnézem a képet, akkor szépen kirakja teljes méretben (egyébként a kép mérete nem is éri el a kijelző méretét). Miért kell ebből kivágni és ezt "felnagyítva" megjeleníteni háttérképként?
Csak az egyik tab frissült 4.3-ra a másik maradt 4.2.2-n. Hiába indítom el a frissítés keresést, azt írja ki, hogy naprakész. Mi lehet a gond?
Egyébként mindkettő Wifi only, 32Gb.
És köszönöm a karácsony elötti segítségeket is!
Még valami. Kijelzővédő fóliát milyet és hol érdemes beszerezni?Zsolt
-
r_zsolt
tag
Köszönöm a gyors és kimerítő válaszokat!
Akkor valószínűleg a wifi only lesz, de akkor már a 32Gb-os.Már végig olvastam a fórumot, de nem találtam típushibát. Talán 1-2 hiba van megírva a fórumban. Tényleg ennyire megbízható az FHD 10? Mert akkor nagyon jó.
Végigolvastam a kisebbik tesó a HD 7 fórumát is és ott több gondot is olvastam, de szerencsére azokat is orvosolta a szerviz, vagy az ASUS.
Az x86 miatt volt valakinek valódi kompatibilitási gondja?
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra!
Én is szeretnék venni 2 ilyen tabot a két gyerekemnek karácsonyra. Egyenlőre még nem tudom eldönteni, hogy a simát, vagy az LTE verziót. Mert ezt a tabot nem 1-2 évre tervezem nekik. Egyenlőre játszani kell és netezni, de később biztos tudnák másra is használni.
Kérdésem: vegyek sima verziót és ahol nincs wifi ott osszák meg a telefon adatkapcsolatát? Ha ezt választom, akkor mennyire gyors ilyenkor a kommunikáció a két eszköz között? Vagy ez erősen függ a telefontól? Vagy ne tervezzem hosszú távra, mert folyamatosan jönnek az újdonságok?
Vagy vegyem az LTE verziót és majd bele egy sim-et, ha kell? De ez, ha a 2 tabot nézem 2x35e Ft plusz. Mert ha jól láttam a sima 16 Gb-os 95 ezer, az LTE-s 130 ezer.Remélem tudtok valami tanácsot adni...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest