- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinkaa
csendes tag
nekem van, fektetve a kijelző közepén egy hüvelyknyi csíkban, illetve onnantól balra alulról szintén egy hüvelyknyi magasban pixelhibás volt, beregeltem a terméket az oldalon, pár lépés és e-mail váltás után, jött a dhl-es arc házhoz és 6 nap múlva hozta patentul, azóta hibátlan, javítás itthon nincs, a magyarországi termékek legjavát csehországi szervizükben javítják, így járt az enyém is.
mivel az én memopadomon semmi külsérelmi nyom nem volt, megcsinálták gari keretein belül és ingyen hozták vitték. én maximálisan meg vagyok velük elégedve, de nyilván ez az online hibabejelentő oldaluk nélkül igen nehézkesen ment volna, mert a telefonügyfélszolgálat elég szépen lerázott. de ezen kívül 10/10 a garis szervíz szolgáltatásha kell, az itthon számuk: +36-1-505-45-61
illetve: http://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm/TechQuery
(lehet hogy előtte, be kell regelni és/vagy a termékedet szintén beregelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest