Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Ki milyen microSD(HC) kártyát használ? Most tervezek venni, mert a valahonnan megmaradt 8GB-os nem nagyon elég FullHD filmekre, sőt, a belső memből fennmaradó kb 7 GB se.
32 GB-osat néztem, kérdezgettem más topicokban, hogy milyen sebességosztályút érdemes ilyen géphez venni és az Android szakmai topicban, illetve a Tabletes topicban is azt írták, hogy Class 6 az aranyközépút, mert Class 4 az még lassú, de Class 10 már belassulhat az Android rendszer kis fájlokkal dolgozó mivolta miatt.
Azonban jöttek visszajelzések, pl Class 10-est használótól, hogy Class 4-esnél sokkal gyorsabb, meg egy UHS-I-est használótól, az is megerősítette azt, hogy semmi lassulás nem tapasztalható ekkora sebességnél. Most a Tabletes topicban is írták, hogy vki Galaxy Camerát használja UHS-I-gyel és semmi lassulást nem tapasztalt.Ezért is gondoltam egy ilyet venni, ha már 1200 Ft-tal drágább a sima Class 10-esnél, bár utóbbihoz még kártyaolvasót is adnak, adapterrel együtt... Nem tudom eldönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/kisebb-nagyobb hibával/
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest