Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
YouTube-on tálaltam tutorial videót a cserére, szerintem belevágok, megrendelem.
-
Angerfis
csendes tag
-
Angerfis
csendes tag
-
gigaherz
tag
Sziasztok!
Mostanában állandóan azt csinálja, hogy kikapcsolom a wifit a gyors-beállításokban, az ikon szürkére vált, de alóla nem tűnik el, hogy melyik wifihez van csatlakozva, továbbá az értesítési sávon is kinn marad a wifi jel. Kapcsolgathatom bárhol, bekapcsolva marad, és csak újraindítás után hajlandó ténylegesen kikapcsolni.
Valakinél jelentkezett már ez a probléma? Ha igen, hogyan lehet megoldani? -
McPie
tag
válasz
kkdesign #830 üzenetére
Az utolsó patch miatt nekem a szervizbe kellett küldenem, mert belefagyott a frissítésbe. Úgy kaptam vissza, hogy a frissítés előtti OS verzió volt fenn. Tanulva a hibából, letöltöttem az ASUS oldaláról a frissítést (sokkal nagyobb volt, mint amit automatikusan letöltött, lásd feljebb írtam valahol), aztán manuálisan felraktam. Azóta sincs vele gond.
A szerviz meg nem jelentkezett, hogy minősítsem a munkájukat, pedig eddig mindig megtették szervizelés után.(legutóbb is frissítés utáni probléma miatt volt szervizben: az órája késett de nagyon, csak mire az Asus kijavította a hibát, én már a megkerülő megoldással dolgoztam. )
-
McPie
tag
válasz
sfbalazs #833 üzenetére
Én ilyen tokot használok hozzá (kéket)
Ez garantáltan védi, bárhogy is esik le a tablet.
-
Oldman2
nagyúr
Gondolkodok egy Asus MeMO Pad 7 ME176CX 16GB Refurbished tableten, emiatt egy kérdésem lenne:
Valami normálisabb tokot tudnátok-e hozzá ajánlani?
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Kérdésem a következő lenne:
Ma sikeresen betört a kijelzőm. Mennyibe kerül most egy kijelző csere? Minden megoldás érdekel.
Előre is köszönöm!
-
McPie
tag
Na erről beszéltem:
Asphalt Nitro leírásban "Important Consumer Information:
Please note that the game may not launch or work properly with Intel Atom processor devices"Ezek után örüljünk, ha elindul rajta valami. Az, hogy néha újraindul a nem teljesen kompatibilis processzoron futó rendszer, az a kellemetlen mellékhatás...
-
McPie
tag
válasz
kkdesign #827 üzenetére
Véleményem szerint az újraindulást legfőképpen a memóriaelfogyás okoz ezen a tableten.
1, Az Auto-start Managerben az ÖSSZES alkalmazásnál letiltani az automatikus elindulást
(figyelem, egy-egy új app telepítése után azt is le kell tiltani, mert az a mániájuk, hogy automatikusan indulnak, ha kell, ha nem)
2, ezek után újraindítás. Az az egészséges, ha 5-10 perccel a reboot után 400MB fölött van a szabad memória mérete, ezt a "Boost" gombbal lehet "orvosolgatni"
3, sajnos a játékok nem igazán Intel processzorra vannak optimalizálva, ezért azoknál különösen gyakran száll el az OS. -
kkdesign
senior tag
Tudom nem tőlem kérdezted
De nálami s ma is előfordult már, programfrissítés közben. Előtte Instagramon hírfolyam tekerés közben. Bárhol igazából. Enyém pl legújabb saját rommal használatos... semmit nem nyúltam bele, mégcsak nem is rootolt. Ezért nem értem, hogy mi a bánatért indul újra....
-
gombasm
aktív tag
válasz
szandi.mandi #824 üzenetére
Melyik rom van rajta? Minden gyári vagy valamit alakítottál már rajta?
Újként vásároltad vagy gyári felújítottként (refurbished) esetleg használtan?Az újraindulás nem tipikus, itt a fórumban sem panaszkodtak erre.
Én a legfrissebb gyári rommal használom, sem azzal, sem előtte a másik változatokkal újraindulási gondom soha nem volt.
-
kkdesign
senior tag
válasz
szandi.mandi #824 üzenetére
Igen, nekem is ilyen. Fel akartam tenni kérdésnek, de már kár is foglalkozni vele... Ha tabletet akar az ember akkor ipad... ha nem kellene tv-t vennem, (nem kell, de életminőség fenntartásához szükségeltetik
) akkor rágyurtam volna egyik nagy akcióra az egyik meg nem nevezett híres apple üzletnél. ipad mini 3-ak voltak 70ért kezdődően. Annyiért az már nagyon jó vétel lett volna
valakinek nem kell ilyen tab óccón? ezeöccá
viccvót majd nyáron
-
szandi.mandi
újonc
Sziasztok!
Egy Asus Memo Pad 7 176 cx tabletem van. Néha magától újraindul, van hogy naponta 1x-2x, de van, hogy csak több naponta.
Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a gond?
Választ előre is köszönöm. -
gombasm
aktív tag
Nekem egy bootloop miatt volt szükségem arra, hogy újratelepítsek mindent és ezt a megoldást használtam:
http://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/5-0-brick-solution-asus-memo-pad-7-t3134814
Bonyolultnak néz ki (az is), de működik. Mindenesetre kell hozzá türelem és szánj rá elegendő időt, hogy átgondold mit csinálsz! A leírásban a legfrissebb frissítésről ír (Download the latest update from asus...), de nyilván működik ez régebbi rommal is, mert mindent letöröl a cuccról.
Csak óvatosan vele!
(Tavaly nyáron használtam, szóval igazából csak halvány emlékeim vannak a folyamatról, de tégla állapotú tabletemet varázsoltam vele újjá.
.)
-
kirket
csendes tag
hali!
Akinek van tapasztalata hogy kell egy memo pad 7-re rom-ot felteni rám írna, a tipus azt hiszem egy me176cx de nem vagyok benne biztos.
Nonstop hiba üzeneteket dobál. mindenféle service meg apk.
hard reset se segített
-
coolt16
újonc
Sziasztok! Most sikerült nekem is beújítani egy E. Digis verziót ebből a tabletből. Hálistennek a Lollival jött és szépen frissítette magát a legújabb verzióra. Szeretnék billentyűzetes tokot beszerezni hozzá, viszont nem tudom milyet vegyek. Tudja-e az OTG-t, vagy csak bluetooth-os megoldás megy. Esetleg van-e valami konkrét típus, ami tuti kompatibilis vele. Köszi a segítséget.
-
gemini
aktív tag
nálam is hasonló volt nemrég, ráadásul ha reggel lehúztam a töltőről és egész nap nem nyúltam hozzá estére lemerült. Csináltam egy hard resetet, újrapakoltam mindent és azóta újra pörög mint új korában. Viszont én hiába jönnek frissítések, én most inkább azokat sem töltöm le az appokhoz, mert most legalább tökéletesen működik.
-
veryati
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem android 4.4.2-vel. Viszont mostanában elkezdett rakoncátlankodni...kilép néha programokból, lassan nyit meg app-okat (érintéstől 3-5mp mire elindul és lassan is tölt be), olykor a gps sem működik csak újraindítás után. Tud valaki megoldást ezekre?
Köszönöm. -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ma gyorsan kellett egy új tablet!
Gyorsan vettem is egy ilyet. Kemény 17e Ft volt 1 év garival!
Baromi jó...
-
McPie
tag
Köszi. Nem kevés izgalmak után de sikerült manuálisan frissíteni.
1, firmware felmásolva a gyökérkönyvtárba
2, usb kábel eltávolítva, tablet egyből jelzi, hogy van frissítés
3, kicsomagolja-updateli
4, reboot és homokóra.... (izgalom a tetőfokán)
5, optimizing apps
6, műűűködiiiik!Megjegyzem az OTA frissítés 36 MB-ot írt ki méretre, a manuális frissítésre letöltött firmware viszont 811 MB (zippelve)
-
madmike
őstag
-
McPie
tag
Asus ME176CX -re ráengedtem múlt héten OTA a 12.10.1.36 update. Belefagyott az egészbe, sehogy sem tudtam visszahozni az életbe a tabletet. Szerviz 3 nap alatt megcsinálta (Budaörs), de persze nem rakták fel a frissítést.
Nem is merem ráengedni.Valami ötlet?
-
Raruh
tag
válasz
manchester99 #801 üzenetére
Harakiri. Próbáld unrootolni, hátha megbocsájtja neked eme tévedésed. Véleményem szerint butaság rootolni egy olyan készüléket, amihez nincs semmilyen firmware cserélgető szoftver, és downgradelni sem lehet alapból.
-
manchester99
tag
Nemrég csináltam egy factory reset-et majd root-oltam a készüéket,most letöltöttem a rendszerfrissítést de HIBA üzenettel nem rakja azt fel
Ötltek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest