- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Nem. Nem látható. Csupán a hangjában lehetett hallani, hogy nem olyan lapos, természetes, mint a winamp, hanem a magas és a mély kiemelkedik a középrészből. Nincs rá bizonyitékom, szubjektiv hallás általi vélemény. Amit egy ismerősöm "alá is irt".
6 évig folyamatosan winampoztam, jó ideig a 2.92-essel, ami a legjobb volt. Csak sajnos bizonyos okok miatt leváltottam az 5-ösre. Asszem valami XP-s gond volt, hogy már nem akart futni SP3 alatt, vagy nem is tudom már. Valami hiba volt, az biztos. Utána, hogy rákényszerültem, gondoltam megnézem az összes többi playert. Igy kipróbáltam a jetaudio-t, ami rettenetes nagy hulladék. A foobart, ami viszonylag jó, de nem szerettem. Meg volt még egy harmadik, amivel csak annyi gondom volt, hogy nem éreztem, hogy lejátszó. Mindig ott volt egy nagy ablak, nem lehetett leminimalizálni mint a winampot. Azonkivül, most, hogy ismerem a kernel streaminget, annak közbe iktatásával még szebben szól mint eddig bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Igen ritka eseménynek számít, hogy PC-s körökben forgó gyártó idehaza hangkeltővel kapcsolatos eseményre invitáljon.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest