- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya88
tag
Triót hol lehet kapni?
-
Pbalint78
csendes tag
Üdv!
Vajon hol lehet kapni az UX302-öt 379.000 Ft ért? Én sehol sem találom. -
danih
veterán
Sokáig én sem értettem miért fontos... aztán szép lassan rájöttem...
Ha a billentyűzet gázabb, mint egy kétéves acer netbookon, ha a touchpaddel fel lehet ébreszteni a szomszédot, ha a tablet rész gagyifíling, látni/érezni hogy hamarosan recsegni fog, akkor valahogy nem indul be a nyálelválasztás, hogy hát bay trail meg 110-120k
De igen, ennyiért ezt kapsz, szóval ha valaki el megy megnézni, már eleve nem várhat tőle sokat. -
satz18
őstag
válasz
ImpersonatoR #4 üzenetére
A negatív véleményt megfogalmazó emberek magnézium-alumínium vázhoz voltak szokva. Ez műanyag. Így is áron alul árulják sztem, nem elvárható a fém. Én személy szerint az anyaghasználat fogalmát sose értettem. Pl ott vannak a HTC fan-ok, akik szerint ember műanyagtelefont nem vesz stb. Szóval ne várj tőle prémium érzetet. A műanyag, az műanyag, pont.
Ha akarsz egy gyors, szinte mindenre használható tabletet, akkor ez az. Ha fogdosni, simogatni akarod és közbe azon filózni, hogy az ipad 4 nek mennyivel jobb a tapintása, akkor meg nem.
-
-
swayze
tag
Az első fecske 110-ért dokkal rendben van még ha müanyag is!
-
satz18
őstag
válasz
ImpersonatoR #1 üzenetére
Kb az összes MM-ban meg tudod nyomkodni. De ha a kínai teló feeling zavar, akkor ez a készülék neked nem ajánlott. Inkább a kétszer ennyibe kerülő eszközök között válogass.
-
"Ez a külsőt is érinti, a T100 kívülről műanyag, sehol egy fém, de ezért az árért mégis azt kell mondani, hogy igencsak rendben van." Pont ezert addig tuti nem veszem meg amíg valahol ki nem tudom próbálni, pedig 1 hete meg szó nélkül megvettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest