- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
Thief:
-LEGMAGASABB BEÁLLÍTÁS
-GPU:992,9MHz 98-99% 1500-2500MB VRAM 48-68'c
-CPU:1297MHz-3200MHz 22-35% 47-60'c
-RAM:4170MB 25%-a 16GB-bol
-FPS:40-441óra játék közben a gép csendes ventik nem hangosak ha a játékok ilyen jól mennek rajta akkor meg leszek elégedve vele.
-
baro32
aktív tag
válasz
Mikulásbá #49 üzenetére
Jelenleg nincs most normális képet készítő eszközöm (fényképező-okostelefon) ilyenekkel nem rendelkezem de ha lehetőségem lessz rá akkor készítek neked addíg is be kell érned avval hogy hiszel nekem ha akarsz.
Mondjuk ugy beszélek hogy én még így élőben nem láttam még másikat. -
baro32
aktív tag
Így elsőre tetszik tök jó meg minden mondjuk a y580-nak talán szebb sőt jobb volt a hangja azért a JBL az azé csak JBL.
Win 8.1 embedded x64-est rendszert raktam rá a wifi és a vga drájvereken kívűl minden benne volt de már készültem mert mindent letöltöttem hozzá előre ugyhogy nem volt akadály ezeket potólni.Meglepetésemre 1db 8gb-os Hynix 1600-asram volt csak a rejtett részben amit én nem nagyon akarok piszkálni ugyhogy a hozzáférhető részekbe bepattintottam a kingston hiprx-es 1600 2x4gb os ram-okat és minden oké így má meg is lett a 128bit-es dual-chanel kezelés 16gb ram-mal csak CL11-ben.
Nemtudom hogy az utóbbi CL11 mennyire különbözik a CL9-től mert a hyperx-es ramok azok de mindegy örülök én ennek is mostmár.A billentyűzet szépen világít a betűk is világítanak ugy mint a y580-ban ami most jelenleg végre elvitt a TMX.
Annyi eltéréssel hogy itt nem ki és be kapcsolhatjuk hanem szépen folyamatosan erősítjük vagy gyengítünk a fényerején az FN+f3 és f4 gomokkal.A videó teljesítményt még jelenleg nem teszteltem de az is sorra fog következni mert nagyon szeretek játszani és már kíváncsi is vagyok hogy a y580-hoz képest mennyivel lessz jobb játszani rajta tudom ég és föld lessz remélem de majd írok ezekről is a későbiekben
1TB-os Toshiba sata 3-as HDD van benne amit én a másik hely-ben megtámogattam Samsung 470series sata 2-es SSD-vel ami még az előző laptopombol maradt szerintem ez is tök gyors de már hétfőn jön bele az Intel S520-as sata 3 250GB-os SSD-is de lehet nem is kéne bele mert a samsung meg van má vagy 2,5 éve kb. 98%-os állapotban de eddíg még nem csalódtam benne hozta mindíg a teljesítményét.
Na nagy vonalakba hirtelen ennyi majd jelentkezem még.
-
baro32
aktív tag
Na megvan a lapos asus g750jz Digiprime-ből végül is személyesen hoztam el ma most barátkozok-ismerkedek vele nagyon baba szép magyar világítós billentyűkkel. majd holnap próbálok rajta játékokat is.
-
baro32
aktív tag
Szevasztok
Nagy az öröm most hívtak hogy Csütörtök vagy Péntek-en szállítják a laptopot már nagyon várom!
-
oraihunter
aktív tag
Frankó kis masina. Kár hogy nincs rá cash.
-
Goblin12
őstag
válasz
freemanone #44 üzenetére
Üdv,
10W van a Core i7 4930MX és a Core i7 4800MQ közt, ha a fejlesztett hűtés jobb akkor oké.
Erre az egész mSATA-ra igen igazatok van.
, na mind1 buktam ezt a kört.
-
freemanone
addikt
Azért ott két méretes borda van, egy nagy teljesítményű ventivel ellátva: [link]
Annyit változtattak a régi megoldáson, hogy a GPU hűtésén lévő 3. heatpipe-ot tovább vitték a CPU-ra. Kíváncsi lennék milyen hatásfoka van annak az elődhöz képest. Volt egy GT683R-em és tuning mellett is megállta a helyét ez a hűtés és ha ettől jobb akkor az csak üdvözítő, mivel a TDP nem emelkedett se GPU, se CPU oldalon.Az SSD-s dolog pedig nettó idiotizmus... szedj szét 1-2 SSD-t és meglátod hogy mi van belül!
Semmi másra nem jó, minthogy nagyobb helyet foglal. Az mSata SSD-k kvázi borítás mentes SATA meghajtók.
-
-
brumi1024
veterán
Alienware 17? 18? És egyébként ha valakinek szüksége van 1 TB-nál több háttértárra és SSD-re akkor miért kelljen kivennie az ODD-t, ha elérhető ez egy mSATA hely használatával is. Az mSATA is teljes értékű, csak más a csatlakozója és nincs egy feleslegesen nagy műanyagdobozba zárva az IC.
-
Goblin12
őstag
válasz
brumi1024 #38 üzenetére
Akkor sem látom értelmét az mSATA-nak ebben a szegmensbenha van 2 hely kettő 2,5"-nek akkor felőlem lehet enne 6 mSATA én nem használnám . Egy 14"-os kis notiban persze ott inkább, de egy ilyen nagy monstrum gépben, szerintem használjunk teljes értékű eszközöket. De nem is találok ebben a szegmensben mSATA-val szerelt notit, bár lehet csak ott nincs ahol tartózkodom.
-
brumi1024
veterán
"de ha mSATA-s a gép nem biztos, hogy rendelkezik normális 2,5"-os helyekkel."
Most hirtelen egy gépet se tudok mondani, amiben nem lenne normál SATA hely, de lenne benne mSATA. Semmi probléma nincs az mSATA hellyel, pusztán előnyei vannak, mert 2,5"-os foglalat elöl nem veszi el a helyet, de ad egy extra slotot egy SSD-nek. Miért hagynám feleslegesen veszni azt a helyet? Sebességre érezhető különbség nincs a SATA SSD-k és az mSATA változataik közt.
-
Goblin12
őstag
-
Goblin12
őstag
válasz
KillHates #34 üzenetére
mSATA az én szememben nem = a SATA-val, szóval ez így élből fáj nekem. Hiába van mSATA-d azt ne mtudod bővíteni nagyobbra, illetve de egy jó kis felárral, míg egy sima normális SATA-s SSD-t szerintem olcsóbban megkapsz, mint egy mSATA-s vackot, ha elakarnád adni az mSATA-s vinyót sokkal kissebb piacot tudsz befugni vele mint egy normális SATA-s SSD-vel.
Igen lehet, hogy tudsz magad venni olyan méretű olyan márkájú SSD-t ami neked tetszik, de ha mSATA-s a gép nem biztos, hogy rendelkezik normális 2,5"-os helyekkel.
Meg ahogy néztem notebookcheck.com -on, annyira nem választ az Asus rossz SSD-t vagy éppen HDD-t.
SSD: LiteOn LCS-256M6S 256gb ez a kettő még az előző genes csúcs gépben voltak
HDD: HGST HTS541010A9E680 1TBMind2 super jó darab.
De azt pl nem értem, hogy miért kerül több mint 170k hufba amit én néztem SSD-vel és amit Baro32 vett az jóvak olcsóbb, na most 170k HUF egy 256GB-s SSD-ért mindanyian tudjuk, hogy rohadtul drágaobszcén beszédet kímélve
. 4700HQ, GTX 880m 8gb stb
-
Én is dünnyögtem a disztrinél, de leoltottak jogosan; ott a MiSI 3db mSATA SSD-s csúcs gépe 32GB-al XM procival laza egy milláért. Mondjam, hogy a kutyának se kell?
Tényleg úgy az egyszerűbb, hogy az ember gyereke olyan és akkora SSD-t vesz bele amit szeret; Corsair, Samsung, Micron, Intel, stb... Arról nem is beszélve, hogy itt a HWA-n egy 256GB-os 40 k körül van, hivatalosan meg adná az Asus 50+ÁFA-ért alsó hangon. A tányéros meg azért a legolcsóbb verzió, mert úgyis mindenki a stuffok tárolására fogja használni
-
Goblin12
őstag
válasz
matteo_szg #32 üzenetére
Szerintem egy ilyen masinába már alapból illik az SSD, gyors CPU csúcs vga, 8gb ram, meg sok apróság, de akkor ne hogy már egy "lassabb" 1TB-s tányéros vackot tegyenek már bele.
Számomra legalábbis érdekes.
KillHates: Ja hogy az ott alu, hát akkor már értem.
-
-
-
baro32
aktív tag
Tisztelt xxxxx xxxxx!
Sajnos a készülékre még 1 maximum 2 hetet kell várni.
Nagyon várjuk már mi is a beérkezését, mivel nagyobb darabszámban van berendelve, de módosult a beérkezés dátuma.
Amint elérhetővé válik a termék azonnal értesíteni fogjuk.
Türelmét és megértését köszönjük.
Én már 2014.03.06-án megrendeltem de sajnos mint látjátok várnom kell.
-
Goblin12
őstag
A JZ rendelkezik SSD-vel is nem csak HDD-vel 256GB-os SSD-vel.
CPU: Intel Core i7-4700HQ, 4x 2.40GHz • RAM: 8GB • Festplatte: 1.5TB HDD + 256GB SSD • optisches Laufwerk: DVD+/-RW DL • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 880M, 8GB, HDMI • Display: 17.3", 1920x1080, non-glare • Anschlüsse: 4x USB 3.0, Gb LAN • Wireless: WLAN 802.11a/b/g/n/ac, Thunderbolt 10Gb/s, Bluetooth 4.0 • Cardreader: 2in1 (SD/MMC) • Webcam: 1.3 Megapixel • Betriebssystem: Windows 8.1 64bit • Akku: Li-Ionen, 8 Zellen, 5900mAh, 3h Laufzeit 2045€-ért ami 605k HUF, nem tudom melyik modell kerül a JZ-ből a cikkben szereplő árba.
-
Szroncs
tag
válasz
KillHates #18 üzenetére
Köszönöm ezzel nem voltam tisztában,hogy ekkora külömbség van köztük. Nvidia éknál nem talátam.
Ezen weboldalon találtam értékeket: [link]Eszerint:
-860M-2GB GDDR5 40-45W
-860M-4GB GDRR5 75W
-870M-6GB GDDR5 100W
-880M-8GB GDDR5 105WAkkor már csak azt nem értem, hogy a 14" sima Razer blade: [link]
Hogyan fér bele a slim házba 870M-el? -
A Blade-ben GTX860M GPU van 45W-os hő disszipációval. A GTX880M 100W-ot dob le magáról. Ennek az elvezetését nem lehet megoldani 2-3 cm-ben. Itt sajnos kell az öblös hűtés. Még a GTX780M-el szerelt G750JH modell hűtésén is kellett az Asus szakembereinek módosítani, hogy a G750JZ GTX880M-jének a melegével megbirkózzon a rendszer:
GTX780M:
GTX880M:
-
Szroncs
tag
válasz
KillHates #16 üzenetére
Ebben sajnos igazad van és gondolom egyhamar nem is lesz itthon elérhető. De azért 5-600 k. értékű cuccnak már utánamennék hogy, hogyan lehetne beszerezni itthon. Mondjuk magyar gar. még valószínűleg akkor sem lenne. Mindenesetre csodálkozom rajta, hogy egy periféria gyártó ezt így meg tudja csinálni egy Asus/Msi meg ezekkel a böszme cuccokkal "vagánykodik". Amúgy németeknél tuti lehet kapni gondolom az 1 év garit csak kibírja..
Egyébként Asus mennyi garit ad erre a cuccra? 1év?
-
DEJVID
őstag
Nevetséges, hogy még egy ilyen gépre is tesznek d-subot.
-
Szroncs
tag
Kedvelem az Asust. Nagyon frankó dolgokat csinálnak de minek ezek a böszme, nagy és nehéz vasak. Itt van az új Razer Blade Pro :[link] és [link]
Ugyan az mint Asus csak nem 4.5kg. hanem 2.8kg. Nem mellesleg "sexi" mint egy Mac book pro. Árban és felszereltségben is nagyon hasonló. Nézzétek meg a cuccot szerintem nem kérdés melyiket venném ha lenne rá pénz. -
Nekem nincsen asztali gépem, és így nem kell kétlaki életet élnem; napközben dolgozom a géppel, este meg netezek, játszogatok. (mondjuk pont ez utóbbiért nekem is tök felesleges a G750
)
De ha COD vagy BF vagy EVE függő lennék (ami még előfordulhat vénségemre) akkor kell a sok CUDA -
Nem rossz, nem rossz, de kinek kell egy ilyen gép?
Nem kötekedni akarok, csak kiváncsi vagyok, hogy mégis ki a célpiac? Akik jönnek-mennek egyik Lanparty-ról a másikra, vagy kollégisták, akik mindkét helyen nyomatják a gammát? -
Mustaros
aktív tag
válasz
borbastomi #3 üzenetére
Az új msi-k ára nagyon beteges.. anyagminőségről meg ne is beszéljünk.. lehet , hogy a videókari bővíthető legtöbb modelnél , de a hűtése nem kellően jó.
-
kirukris
tag
Lenne rá pénzem még kéne is
-
válasz
borbastomi #3 üzenetére
-
Mustaros
aktív tag
Legjobb gamer notik , hajrá ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Több változtatás mellett három új NVIDIA VGA-val frissül a gyártó csúcs-noteszgépe.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest