Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Pár évvel ez előttig én is ezt mondtam, de már sajnos be kell ismerjem, hogy már kezdem nagyon unni, 27 év játékos múlttal a hátam mögött. De ehhez a játékipar is nagyban hozzájárul. A fejlesztők/kiadók csűrik csavarják a dolgokat mert ma már nem a játék szeretete a szempont meg a szórakoztatás, hanem az ember tudatalattijára hatni és rávenni hogy a játékon felül még soxart vásárolgasson, szóval a lehúzás. A hardveripar meg mára ott tart, hogy minden egyes generáció kiadásakor az árak az ugyan azon szintű hardverekhez egyel feljebb ugranak, magyarázzák azzal, hogy 'de hát ez mán sokkaltajobb mint az előző generáció!' Régen azért minimális emelkedés volt két alsóközépkategóriás lap közt, most 10-20eFt-ok. Mobiloknál ugyan ezt játszák. Generációnkként ugrunk 40eFt-ot mert csak! 10 éve egy csúcs teló 140eFt-ért ment, most 7-800eFt! És ez most nem a 'kishazánkban szarok a fizetések ehhez' mérce, hanem globálisan is nagy baj van.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Igen. Most vettem használtan egy B550-F Gaming WiFi alaplapot, életem talán legdrágább alaplapja! Erre is már nagylevegő után vetemedtem rá, de ezek már nem emberi árak.
De emellett igazából már azt is érzem legbelül, hogy az informatika olyan hóbortá kezd válni ami mellett már semmi másra nem költesz. Mármint átlag magyarként. Én lassan elengedem ezt a történetet, mert kezd kibaszottul elegem lenni. Úgy hogy kb. 5 éves korom óta gépezek 92 óta, de ez már kurvagáz ami ebben a szegmensben megy.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest