- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Memóriakártya topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
CriticalHit #15 üzenetére
Ballisztika meg szórás kéne még nagyon, így most tényleg túl könnyű, bár nekem bejön, hogy látom, milyen közel kell mennem ahhoz, hogy íjjal egy lövéssel leterítsem az ellent!
STALKER játékokban milyen jó is volt puffogtatni a 90%-ban pontos fegyómmal, hogy' élveztem! Nagyobb élmény egy ismerten nem tökéletesen pontos fegyverrel lőni; emlékszem, mekkora állejtés volt, amikor egy vacak mesterlövész puskával elvétettem a célt, és a vízben álló ellen meglátta a mellé becsapódó töltényt, amitől rögtön rohant is a nádas fedezékébe. Na, ilyesmi itt nem lesz, pedig lehetne! Durva, hogy csak akarattal tudunk mellé lőni ebben a játékban!
-
Fred23
nagyúr
Nekem tetszik ez az átdolgozott rendszer, kivéve a kamera beremegtetését egyes nagyobb csapásoknál. Remélem, ki lehet majd kapcsolni, mert számomra zavaró!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az előző részekhez képest az Ubisoft komolyabb módosításokat hajtott végre a támadási és védekezi metódusokban.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest