Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem is mondtam, hogy ez önmagában értelmes megoldás

Csak egy elképzelt lehetőség amit írtam, persze a legtöbb esetben nem úgy fogják használni.
Lényegében egy igen szűk rétegfelhasználásra lehet ez jó és ott is talán, csak valahogy nekem is furcsa, amikor ennyire meg kell magyarázni mire is jó az adott termék
-
törölt tag
"Két NAS igénye mellett nem egyszerűbb már egy rendes szervert mögé lökni?"
Az a baj, hogy a redundancia miatt inkább szexi lenne a két rendes szerver, de egy kkv esetében az nem mindig indokolt ugye. Ha az egyiket ki lehet váltani egy ilyesmi megoldással, és mondjuk pár kolléga nagy fileokkal bűvészkedik, kaphatnak egy 4 lemezes raid 0 ssd kötetet, automatikus mentéssel a vinyós kötetre persze, és projekt záráskor meg átcsorgathatod a backup mentést egy korrekt, dedikált tárolóra és öröm van.
Csak nem értem az arm-et benne, bár valóban inkább tárolási funkcióra kell és nem fut majd rajta vm, meg docker, meg társai... Mondjuk továbbra sem értem így 2018 környékén miért kell smb környezetbe ezeket hozni. Soho bőségesen elég lehet amit a proci tud, mert csak igen kevés usernél vannak olyan durva igények aminél kevés lehet. De azért fölötte illene egy combosabbat betenni, nem éppen drágák már az értelmes inteles megoldások. Arról, hogy ryzen-t pl először qnap tett nasba ne is beszéljünk, mondjuk az nem is volt ócsó...
-
törölt tag
A 2 10 gigás lan durva tempót sejtetne, de nem tudom mennyire lenne ebben partner már ez a proci... Mondjuk továbbra is valami ssd tömböt képzelnék el a 2.5-ös rekeszekkel, és egy nagyobb, átmeneti tárat a 3.5-esekkel, amit utána egy rendes storage szerverre küld át időszakosan.
Így picit nem értem a nagyobb tesó tükrében ennek mennyi értelme van, mert ebben a szegmensben -300k környéke- nem hiszem hogy akár soho környezetben is szempont az erő rovására az alacsonyabb ár... Főleg hogy a lemezek kerülnek itt is többe mint a vas...
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Társasjáték topic
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Villanyszerelés
- Windows 11
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest