Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod mi a vicces? Leginkább már csak off-topic-okat olvasgatok. Mert ott nincs cicaharc, avagy maximum vicces formában. És több, relevánsabb információt lehet ott összeszedni, mint adott esetben a kapcsolódó szakmaiban.
(#2) Tim82:
Tisztában vagyok a szabállyal - és úgy vélem ez nem is volt ellene. Persze, lehet hirdetésnek venni, hogy rákérdezek egy ócskaság árára, ha nagyon úgy akarja valaki nézni... De, mindegy is, nem ezen akadtam fenn. Meg úgy igazából, ezzel a törpénéssel csordult túl a pohár és idesírtam a fájdalmam.
Köszi szépen a topikot, rákérdezek ott!
Mondjuk, nem tudom hogy lehet feltenni azt a kérdést, hogy " szerintetek mennyit ér? ", hogy valaki ne lássa bele az eladási szándékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest