Hirdetés
- Gamepad
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Androidos tablet topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Tegyük fel hogy pl. leosztod az órajelet 1024-el. Ekkor ugye 15625kHz-es négyszögjelet kapsz ha az rá van kapcsolva valamelyik kimeneti tűre. 16 bites időzítő esetén ekkor még beállítod a felső limitet 800-ra vagy 4000-re és úgy kell konfigurálni az időzítőt hogy a limit elérésekor nullázódjon.
Viszont közben gondolkodtam és ez így nem jó. Mint írtam régen csináltam már. Szóval az órajel hatására növekszik a timer értéke. Minél jobban leosztod az órajelet annál lassabban számol előre a timer. Ergó ha 1024-el osztod le a főórajelet akkor a fő órajel minden 15626Khz-es ciklusára növekszik a timer. Ergó vissza kell számolnod hogy mi legyen a top limitje a timer-nek ha 8Khz-es jelet akarsz. Nem akarok okoskodni mert tényleg régen csináltam, olvasd el a doksit amit linkeltem, abban vannak példák konkrét számításokkal.
#93: oké
Bocs még egyszer a kavarásért. Ha van oszcilloszkópod akkor már előnyben vagy. Én anélkül próbálkoztam és úgy eléggé sötétben tapogatózás. Hangkártyával próbáltam digizni a jelet egy fotószenzoron keresztül. Sajna elég gyenge megoldásnak bizonyult de a semminél több. (szegény ember vízzel gőz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F15 FX506 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xbox series X dobozában, tartozékaival.
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X1 YOGA 14 Touch - I7 6600U - 8Gb - 256Gb - Több db
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bocs még egyszer a kavarásért. Ha van oszcilloszkópod akkor már előnyben vagy. Én anélkül próbálkoztam és úgy eléggé sötétben tapogatózás. Hangkártyával próbáltam digizni a jelet egy fotószenzoron keresztül. Sajna elég gyenge megoldásnak bizonyult de a semminél több. (szegény ember vízzel gőz
)