Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Nem szabad a 6100ast a 2500K-hoz hasonlítani, nem egy kategória.
Az, hogy valakinek elég az x2 is, hát ha 3-4 éve vette, játsszon rajta, de én egy új gép alá már nem tenném be, mivel ugyan abban az árban vannak jobbak.
Lehet szép és jó volt, de az az idő már elmúlt. Fel kell tudni ismerni, ha valami már elavult.
Egy idő után meg eljön az idő, amikor ismét proci is kell a játékokhoz, nem csak vga. Ha jól megnézitek, legalább 3 éve nem történ akkora fejlődés, hogy indokolt lett volna ilyen erős procikat fejleszteni.Én ismét csak azt mondom, tessék megnézni a min. fps-eket. Mert engem sem az érdekel mennyi a max fps, hanem hogy azonos vga-val melyik tud minimumban többet.
Az meg szintén ,csak'' egy mellékes dolog, hogy fejlődünk. Én is járhatnék trabival, hisz ugyan úgy eljutok ,,A'' pontból ,,B'' pontba (vagy nem), mint egy újabb autóval, igaz max pár órával később, és 30 fok melegben csurom vizesre izzadva...
Példának ott van a core2duo. Évekig elég volt. De ha akkor vettél volna egy egymagost, mondván hogy olcsóbb meg úgyis jó, sokkal előbb le kellett volna cserélned...
Igen, be tudom lőni a Skyrimot is, hogy egy maggal csak minden öt percben álljon meg tölteni... ezt csinálom már kb. hat éve... most akkor hadd ne egy magról váltsak két magra, és jövőre meg talán háromra, esetleg négyre...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #96 üzenetére
Textúra pack-ot hagyjuk a föld alatti ártizikút texalációjával...
Persze egyszer hozzászoksz valamihez nehéz visszaszokni azt aláírom, de igazság szerint eleve ott kezdődik hogy simán belehet lőni minden játékot hogy jól menjen egy x2-n is.Egyedül a gta4 aminek nem elég 2 mag. De annál meg olyan randa a grafika az élsimitás hiánya miatt hogy ingyen se kéne.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #94 üzenetére
Mivel engem a multi nem igazán érdekel mivel csak felidegesít hogy egyesek a levegőbe járnak mert istenek csalásba, singlébe meg nulla lag igy ez a része nem érdekel.
Elég sok ember van igy hogy elég neki az egyjátékos kampány, nem szereti a várpisti csaló tobzódást. Maximum ha multizok akkor régi vagy ingyenes címmel, ott nem buli a csalás ezeknek az arcoknak. Meg nem is divat játszani.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz
djculture #93 üzenetére
Én is nyomtam X2-vel, egy 5830 társaságában....hát mint mondjak. Soha többé
Crysis2-ben olyan lagjaim voltak, mint a huzat, mikor megkapta az X4-et a szerencsétlen 5830 életre kelt
A BF3-ról pedig jobb ha nem is beszélünk azzal a szerencsétlen X2-vel
A 480 Lightningal, meg esetleg, csak bóhóckodni lett volna jó...max.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #92 üzenetére
"Összességében most is elmondhatjuk, hogy Full HD-hoz és a fölé, a játékok többségében inkább egy izmos VGA, mintsem pedig egy erős CPU szükséges."
Ez el is mond mindent ami játék ügyben van, x2 270-en nyomtam minden játékot amíg a második gépem felújitás alatt volt. Játékokban annyit vettem észre hogy pl 60fps helyett lett 52fps és ehhez hasonló.. -
TGWH
őstag
Én azt mondom, nézd meg a teszteket, ha játékra kell, akkor a játékteszteket. Oks, van hogy valahol az fx 8150 kb. egy szinten van az i5 2500K-val, sőt valahol meg is veri, de sokkal drágább volt, kb. most vannak egy szinten árban is. Ha teszem azt neked x játékra kell, akkor megnézed ez alatt melyik teljesített jobban. Amúgy meg már 45 ezer forint felett egyikkel sem jársz olyan rosszul...
-
djculture
félisten
-
Peddy789
őstag
válasz
djculture #82 üzenetére
Csak azt nemértem hogy a táblázatban a 8120 erősebb mint az i5-2500k, de a prohardveres teszt szerint "Mindent egybevéve, azaz az eredményeket összesítve, tesztjeink alapján az i5-2500K 4,5%-kal van az FX-8150 előtt. A korábbi csúcs AMD processzor, a Phenom II X6 1100T pedig durván 11%-kal lassabb az új jövevénynél". Most akkor hol az igazság?
-
djculture
félisten
A passkmark programon alapszik, manapság avval mérik a cpu erőt.
Ez dob egy számot és hozzárendelve megvan a bolti ára a procinak.
Ennek a kettőnek a viszonya ad egy arányszámot ami annál jobb minél nagyobb, azaz minél nagyobb passmark cpu mark számot adó procit minél olcsóbban kaphatunk a boltba.
A csúcs procik:A 2500k proci ár érték aránya: [link]
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
válasz
Alpachino #78 üzenetére
Ezt mondd az amd fanoknak, akiket nem zavar a játéktesztekben lévő min. fps szám
én csak azt néztem, mert számomra az a logikus, hogy ha játékra kell (szeretnék már pár éves, illetve nemsokára megjelenő játékokat futtatni ha szabadidőm engedi), akkor a min. fps-t nézem. Lehet hülyeség, de szerintem ez mutatja, mennyi ereje van a procinak... nekem így logikus, most ha emiatt +25 ezret kidobok egy procira, hát így jártam, majd jobban spórolok
-
Alpachino
veterán
Ez nagyban függ attól, hogy mire szeretnéd használni. Irodai, filmezős konfigban a G530, a maga 10K-s vétel árával Best buy, de egy igazi játékos gépbe, pl. GTX580, 7950...stb. már a I5 2500, 2500K nyerő
TGWH : Már most is elhasal
Egy 6950-n is feladta nálam a leckét egy 4GHz-re tuningolt Phenom X4-nek....ezt csak az tudja aki erről váltott közvetlen Sandyra
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Attól függ, mire kell:
1, ha játékra nem, akkor v.melyik trinity, 30 ezer forintig max
2, ha játékra kell, akkor vagy 2500K, vagy 3570K, attól függően, mennyi pénzt szánsz ráÉn 3570K-t vennék, mert hosszú távra tervezek. Igaz, jönnek az amd fanok, miszerint játékra egy fx is elég, de kérdés mi lesz pár év múlva, lehet az fx elhasal, míg az intel vígan röccenés nélkül vinné a legújabb játékokat, ugyan azzal a konfiggal, mint amivel az fx már proci limitbe ütközne.
-
TGWH
őstag
58-60 ezer egy i5 3570K-ért szerintem occó
50-52 ezer egy i5 2500K. Innentől miről beszélünk? 8 ezer forint egy jobb prociért nem éri meg? Igen, tudom, ha az i5 2400 45 ezer, és pár ezer a 2500K-hoz képest a különbség, és már az sok, vagy éppen elfogadható, akkor már drága a 3570K.
De a piacon lévő legjobb proci ebben az árban. -
Peddy789
őstag
csak legyenek már occóbak
-
TGWH
őstag
válasz
djculture #70 üzenetére
Majd fogsz látni pár éven belül, sőt talán már idén is.
Még van pár éve az intelnek, biztosan ki fognak valamit találni, legrosszabb esetben alaplapra integrált vga-kat fejleszt tovább, amik ugyan több helyet foglalnak, de fel tudják venni a versenyt az amd-vel.
Majd lesz valami, de lemondani az sb-ről vagy az ib-ről meg a szép kis vga-król őrültség lenne... Alsó hangon is 4 évig semmi gondod nem lesz. -
Alpachino
veterán
válasz
djculture #70 üzenetére
Nem csak az FPS-többletekről szól itt a fáma, hanem annak a stabilitásárol is, mint ahogyan azt írtam is a min. FPS-ek terén igen is sokat számít a CPU erő, ami pl. az i5 2500-ban van, pláne ha erős VGA van alatta...Nekem megváltás volt az X4-ről I5-re váltanom, pláne egy 6950/70, GTX480 szintű kari mellé.
Persze játszani sokféleképpen lehet, az más kérdés, hogy kinek mi az élvezhető kategória. X2-vel én már nem szenvednék az biztos egy játék alatt sem
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #69 üzenetére
Oké pénteken lett meg a legkisebb fx 4100, azzal nyomok minden játékot két hd5870-el 1920x1200-ba 50fps-nél kevesebbet még nem láttam úgy hogy mindent szokásom felnyomni.Akkor hova kell 2500k? Ja hogy 50 helyett legyen 55fps? Maradjunk annyiban lehet kisebb cpu-val is játszani. A második gépembe egy hd5850 van meg egy x2 270 azon is megy minden 1080p-s felbontásban, a gta4 és bf3 multi fogja meg csak már írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz
djculture #67 üzenetére
"Kár hogy jó ideje bármilyen játékhoz elég akár egy x4-es legkisebb athlon is. "
Teszteltél már játékokat pl. X4@4GHz vs 2500K@4GHz-en ? mert nem úgy néz ki
Ráadásul akkor nem beszélnél ilyen bugyutaságokat
Nekem minden játék gyorsult még 1080p-ben is, mikor az X4-et leváltotta a Sandy2500k. Volt olyan játék ahol nagyon érződött a CPU erő, de volt olyan ahol kevésbé, de a min. FPS-ek terén szinte mindenhol kedvező hatással volt a 2500K 4GHz-e az X4-hez képest......ennyit a CPU erőről
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Most perpillanat még mindig annál tart az Intel hogy majd erőből a cpu megold mindent, de a világ meg nem erre fele megy. Szerintem már most is kezdik ők is felismerni azért az ivy-nél már a beépített megoldást kezdték el javítgatni. Cpu erő már eddig is elég volt nem az gyenge láncszem a történetben.
-
djculture
félisten
Bármilyen hihetetlen perpillanat az amd hosszútávú stratégiája a jobb. Nem a cpu erő számít most se már mondtam. Ha nem lenne diszkrét vga az intel tönkremenne a saját intel graphics megoldásának gyengeségei miatt. Minden elemző azt mondja a diszkrét vga-k márpedig szépen lassan egyre drágábbak lesznek és évről évre egy alsóbb kategória elfog tűnni a piacról aminek a helyét a beépített megoldások veszik át. Ha az intel nem alkot valamit normális beépített megjelenítőt vagy nem vesz egy hozzáértő brigádot/nvidia/ elég sok baj és bosszúság érheti.
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Igen, ahogy jön a Bullhoz is olyan patch, amitől szárnyra kap
Mert a játékok jelenleg úgy állnak, hogy nem változnak. Van az elmúlt 8 évben annyi játék, ami a gef6600on nem futott el, nem hinném, hogy egy-két jobban sikerült példány nem indulna el pár év múlva... max ha már amúgy is használhatatlan lesz a gép játékra, mint most a p4es...
Ebből az amd gyorsan nem jöhet ki győztesként... és itt a lényeg a gyorsan szón van. -
dezz
nagyúr
Tényleg ennyire bonyolult? Az "A" proci CPU-része, a "B" procinak pedig a GPU része az erősebb. Jelenleg a CPU dominál (ha van a gépben egy erősebb VGA), így az "A" proci van jobban nyeregben. Később pedig -- és a trendek erre mutatnak -- a GPU rész válhat dominánssá (a számítási feladatok átirányítása és kiterjesztése által), akkor a "B" proci kerül előtérbe.
Ez a szoftvertől függ, amit később szerzel be, miközben a procik ott csücsülnek a gépben.
Te úgy állsz hozzá, mintha semmi sem változna a játékok felépítésében az elkövetkező 5+ évben... (Még csak az sem, hogy többszálúsítanak, amivel kedveznek pl. az FX-6xxx-nek.)
Pedig mindenképp szükség lesz a változásokra, mert szilícium alapon már nem nagyon lehet hova skálázni a CPU oldalt (órajelben sem, a magszámnövelésnél meg akkor már jobb a GPU részt bővíteni).
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Adott két processzor. Ha most ,,A'' jobb mint ,,B'', akkor négy év múlva ugyan az a két proci pálfordul, és ,,B'' jobb lesz, mint ,,A''? Annyira hülyének nem kell nézni az embert XD persze, ami megjelenik, az jobb lesz, még ha nem is lenne, akkor is jobb lesz, láthattunk erre példát mindkét féltől, pl. mikor a bull-t sorra nyomták le a régebbi társak, valamint az új ivy is igencsak gyanúsan épp hogy jobb az elődnél...
Ha az intel nem hozza be a graf. megjelenítő miatti lemaradását, ÉS eltűnnek a vga-k, akkor amd egyértelműen jobb lesz, no de ezt nem lehet megjósolni.Én pusztán azt írtam, hogy ha pl. x4 min fps-e 40, intelé meg 80, akkor valószínűsíthető, hogy az intel prociban több kraft van, és újabb játékokat nagyobb eséllyel futtat játszható tartományban, mint a kunkurens. Teszem azt, öt év múlva ami még elfut 2500K-n, fx 6100-on már nem biztos, lehet ott már kevés lesz a proci.
-
dezz
nagyúr
Korábban ezt írtad: "Vagy maga az idő, pár év és cserélheted le, intel azért tovább bírja." Szóval, akkor szerinted pár év múlva még mindig az Intel számít majd jobbnak. Hát... Pár év alatt azért sokminden történhet.
Egyébként az nem zavar, hogy ~4,4 GHz-ig tudod húzni az a 3570K-t? (A hírek szerint ennél tovább nem megy a melegedés miatt.)
-
dezz
nagyúr
A diszkrét VGA foglalkozzon csak a grafikával. (Már játék téren.) És akkor visszatérünk oda, amit az #52 elején írtam...
Tegyük fel, a játékokban előbb-utóbb átteszik a számításigényes részeket OpenCL-be -- és akkor már persze nem a mai szinten. Akkor melyik APU lesz a jobb választás...?
-
-
TGWH
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én értem, hogy mit mondasz, de Te nem érted, én mit akarok: ahhoz, hogy a 42k-s i5-2400 + 12k-s Asrock H61-es "full alap" konfig teljesítményét elérd a 35k-s AMD procival, ahhoz erősen tuningolni kell, ennek viszont feltétele a jobb, drágább 20-25k-s alaplap, egy 8-10k-s procihűtő, meg egy 100W-tal nagyobb táp, ami hasonló minőségben 2-3k-val drágább az Intelhez elegendőnél. Akkor összeadva melyik is a drágább? Nem beszéltem még a kisebb fogyasztásról (alapórajeles Intel vs. tuningolt Phenom), a kisebb/kevesebb házventiről, stb.
Ezért mondom még mindig, hogy elsősorban nem pénzkérdés Intelt venni (jelenleg), mióta van Sandy Bridge.[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Vélhetően úgy viszonyulnak majd egymáshoz, mint grafikai teljesítményben. Akkor pedig bőven ellensúlyozza az IGP számítási teljesítménye a CPU oldal némileg kisebb teljesítményét. Csak kár, hogy ez egyelőre nem sok programban mutatkozik meg.
Viszonyításításképpen: már a Llano A8-asok IGP-je is 480 GFLOPS-t tudott; egy SB/IB mag 128-bites SSEx/AVX kóddal ~24 GFLOPS-t tud, 256-bites AVX-szel (az ilyen kód is elég ritka még) 48...
(A diszkrét GPU-k pedig több ezernél tartanak.)
Nem véletlen, hogy az Intel is beszállt a GPGPU/OpenCL versenybe... (Amellett, hogy szilícium alapon a CPU oldal már nem is nagyon skálázható magasabbra.)
Ebből még szép dolgok sülhetnek ki, csak a programozók is méltóztassanak megmozdulni.
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
"Esetleg, ha a prociba épített vga együtt tud működni bármilyen radeon vga-val, és erősebb lesz a cpu is, akkor éri meg elgondolkodni."
Bármilyennel együtt tud működni, csak nem Dual-Graphicsban (lényegében CrossFire), hanem pl. a fizikát számolhatja OpenCL alapon. (És sokkal jobb fizikát, mint ami ma van CPU alapon.) Na ja, ma még nem nagyon elterjedt a játékokban, de ugye itt több évről van szó. Igaz, az Ivy Bridge IGP-je is tud már OpenCL-t (kérdés, hogy viszonyul a Trinityéhez) - a Sandy Bridge IGP-je még nem tud.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Annyira zabálja a villanyt? Az én netbookom (E-450-nel) beéri kevesebb mint 20-szal, full terhelésen.... idle meg hat és fél. "Monitorral" együtt, természetesen...
Egyébként csak arra akartam célozni, hogy hasonló teljesítményű konfig - ha mindent beleszámolunk - semmivel sem jön ki olcsóbbra AMD-ből, mint Intelből. Kivétel talán a Llano platform, ha nincs szükség jobb (diszkrét) VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Indy69
aktív tag
Még egyszer leírom hogy mindenki megértse, az intel jobb és aki megteheti hogy azt vesz tegye.Jelenleg egy brazos350 írok 33W/h
-
Bogyó bá'
nagyúr
Vitatkozni, na azt lehet.
A legolcsóbb 40K-s i5, gyári hűtóvel + 12 ezerért egy H61-es deszka semmiképpen nem gyengébb, mint egy szénné húzott 975BE spéci hűtővel és spéci deszkában. Az utóbbi ráadásul kétszer annyit fogyaszt, a házból kétszer annyi hőt kell eltávolítani + kétszer akkora táp kell hozzá. Tudom, picit sarkítottam, de szerintem nem az Intel a drága...
Egyébként az előbb arra válaszoltam, hogy amíg nincsenek speciálisan platformra kihegyezett programok, addig nem feltétlenül kell egy gyártóban gondolkodni, ha az ember ésszel akar gépet építeni.
...jah, igen: mondom ezt úgy, hogy 9 (!) évi AMD-s múlt után, AthlonII X4 640-ről váltva lettem Inteles... Azért maradt még itthon AMD proci is: nejem gépe egy X2-250, a netbookomban meg E-450 döcög...
-
TGWH
őstag
A Bulldozer harmatos lett, az előző trinityk meg apu-ra gyúrtak. Következtetés: ha az új példányokban még tovább fejlődött a grafikai teljesítmény, szerinted tudták érezhetően javítani a nyers proci erőt?
Ha játékra kell, akkor intel. És pont. Nincs már olyan sem, hogy ,,de amd olcsóbb'', mert nem olcsóbb.
Az, hogy intel procival nem megy, amd-vel meg venni fog, hááát... tessék megnézni a grafikonokat. Ha játékra kell procierő, intel, ha konvertálni, akkor esetleg szóba jöhet az amd is, ha megéri a felárat...
Esetleg, ha a prociba épített vga együtt tud működni bármilyen radeon vga-val, és erősebb lesz a cpu is, akkor éri meg elgondolkodni.Indy69, itt írom. Nem olcsóbb... Az a 40-45 ezres amd nem csak olcsóbb, de gyengébb is... miért nem a 40-45 ezres kategóriában nézel körül? 30-40 körül, tehát a ténylegesen olcsó, de jóval gyengébb prociknál érdemes csak amd-ben gondolkodni, ott tényleg jobbak. De felette csak is intel. Nem fan vagyok, csak tessék megnézni a teszteket. AMD érezhetően gyengébb. Most teszem azt, kihoznak a játékkészítők valami újítást, egyből elvéreznek. Vagy maga az idő, pár év és cserélheted le, intel azért tovább bírja.
bogyo112, én 8 év után most váltok intelről... ja, intelre
oks, lehet a p4-nél volt erősebb amd proci, de az nem ment bele az alaplapba
[ Szerkesztve ]
-
Indy69
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #43 üzenetére
Ebben azért vitatkoznék ,mármint ár +érték a fogyasztás még rendbe van ,de a legolcsóbb 4 magos Core I5 40k felett van míg Phenom975 BE megkapod 30-35k között és az intelnél ahány proci annyi deszka.A legolcsóbb Core i7 árából meg kijön egy fél konfig az AMD részéről,deszka,proci,ram.
Nem vitatom hogy jobb az intel de játékra bőven megfelel az AMD és olcsóbb. -
r3dsnake
nagyúr
Az asztali Trinity kompatibilis lesz az FM1 foglalattal, vagy ujat fog hasznalni? Ha igen, milyet?
Koszi!
-
yarsley
aktív tag
Ennél fontosabb, hogy küszöbön a Trinity APU, amely forgalmazása az elkövetkező hetekben megkezdődik.
Nah akkor mar most jon a trinity, vagy most meg csak a mobil jon, es az asztali kesobb?
Mert nem regen meg junius-juliust olvastam FM2-es alaplapok startjara... -
nubreed
veterán
Kíváncsian várom a Trinity teszteket. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy Ivy Bridge-re újítsak vagy maradjak AMD vonalon és válasszam a Trinityt. Ha ésszerűen olcsóbb tud lenni a Trinity az Ivy Bridgenél de teljesítményben nem marad annyira alul, nem is kérdés a választás.
-
dezz
nagyúr
válasz
Kronos3000 #30 üzenetére
A 4100 a legrosszabbul sikerült Zambezikből "táplálkozott". Ahogy javult a kihozatal, egyre kevesebb 4100 "született" és egyre több 6xxx és 8xxx. Valószínű, amúgy sem tudnak túl sokat gyártani, és akkor mág inkább drágábban menjenek el.
-
jozsef m.
tag
A hírek szerint érkezik az új FX-8170 is,
Erről lehet tudni valami bővebbet? -
Kronos3000
senior tag
Na igen,jó olvasni,de a magyar kereskedők,ritka kivétellel benyelik.Én az amd helyében levinném az fx4100 árát,úgy 20-25%al,és vinnék mint a cukrot.....kis nyereség óriási forgalom...jobb mint ha senki nem veszi,és leáll a gyártása....
-
Frozzy
őstag
Nem rosz!
jó ilyeneket olvasni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Nekem az az egy is elég lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
LGA2011-es procik árait miért nem csökkentik?
-
Peddy789
őstag
Kíváncsi vagyok erre hány hét múlva reagál a hazai piac, bár igazán az érdekelne hogy a core i5 2500 meg a többi i5 mikor kezd csökkenni
a nyári melóból jó lenne venni egy i5-t egy árcsökkenés üdvözítő lenne
-
djculture
félisten
fx4100 helyett trinity ja vegyen új lapot is az ember megint.. Épp azt akarok venni egyik havernak, az a szint elég azért lapot nem fog cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó ilyen hírt olvasni.
-
antikomcsi
veterán
Persze, rá lehet fogni arra is, hogy jönnek az újak, de akár az is igaz lehet, hogy nagyon nem volt versenyképes áruk, a nagyobb FX processzoroknak, így kis túlzással csak az olyanok vették, mint én.
Így vagy úgy de veszteségesek, ha még a procikat sem veszik majd, akkor nehéz lesz javítani a grafikonokon.
-
lujó55
addikt
E örö i bódottá!
-
Srodney
senior tag
válasz
fondorlatos #2 üzenetére
naná,jönnek az újak,persze hogy várható volt...mellesleg dicséretes!!!!
-
TGWH
őstag
Még így sem valami versenyképesek, főleg hogy az újabb procik mennyivel esznek pl. kevesebbet. Meg fogja venni, akinek van rá pénze.
-
coolpet
senior tag
En meg 60ert vettem a 2600k-t nincs egy eve, mostmeg akcioban 73e? hatazert... sok
-
Tibi86
aktív tag
Lassan tényleg le tudom cserélni a PhII 955-öt egy FX 8120-ra!
-
Youri
veterán
Új FX-ről valami infó van?
-
banhammer
veterán
A Core i7-2600K és i7-2700K továbbra se lesz egy olcsó népprocesszor.
-
Angel1981
veterán
válasz
fondorlatos #2 üzenetére
Így van, szokásos lépés volt.
-
fondorlatos
aktív tag
Erre számítani lehetett.
-
Ez egy táblázatban mennyivel szebb és áttekinthetőbb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD egyértelműen az új generációnak készíti elő a terepet.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DJI topic
- Autós topik
- Opel topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...