Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
djculture #93 üzenetére
Én is nyomtam X2-vel, egy 5830 társaságában....hát mint mondjak. Soha többé
Crysis2-ben olyan lagjaim voltak, mint a huzat, mikor megkapta az X4-et a szerencsétlen 5830 életre kelt
A BF3-ról pedig jobb ha nem is beszélünk azzal a szerencsétlen X2-vel
A 480 Lightningal, meg esetleg, csak bóhóckodni lett volna jó...max.
-
Peddy789
őstag
válasz
djculture #82 üzenetére
Csak azt nemértem hogy a táblázatban a 8120 erősebb mint az i5-2500k, de a prohardveres teszt szerint "Mindent egybevéve, azaz az eredményeket összesítve, tesztjeink alapján az i5-2500K 4,5%-kal van az FX-8150 előtt. A korábbi csúcs AMD processzor, a Phenom II X6 1100T pedig durván 11%-kal lassabb az új jövevénynél". Most akkor hol az igazság?
-
TGWH
őstag
válasz
djculture #70 üzenetére
Majd fogsz látni pár éven belül, sőt talán már idén is.
Még van pár éve az intelnek, biztosan ki fognak valamit találni, legrosszabb esetben alaplapra integrált vga-kat fejleszt tovább, amik ugyan több helyet foglalnak, de fel tudják venni a versenyt az amd-vel.
Majd lesz valami, de lemondani az sb-ről vagy az ib-ről meg a szép kis vga-król őrültség lenne... Alsó hangon is 4 évig semmi gondod nem lesz. -
Alpachino
veterán
válasz
djculture #70 üzenetére
Nem csak az FPS-többletekről szól itt a fáma, hanem annak a stabilitásárol is, mint ahogyan azt írtam is a min. FPS-ek terén igen is sokat számít a CPU erő, ami pl. az i5 2500-ban van, pláne ha erős VGA van alatta...Nekem megváltás volt az X4-ről I5-re váltanom, pláne egy 6950/70, GTX480 szintű kari mellé.
Persze játszani sokféleképpen lehet, az más kérdés, hogy kinek mi az élvezhető kategória. X2-vel én már nem szenvednék az biztos egy játék alatt sem
-
Alpachino
veterán
válasz
djculture #67 üzenetére
"Kár hogy jó ideje bármilyen játékhoz elég akár egy x4-es legkisebb athlon is. "
Teszteltél már játékokat pl. X4@4GHz vs 2500K@4GHz-en ? mert nem úgy néz ki
Ráadásul akkor nem beszélnél ilyen bugyutaságokat
Nekem minden játék gyorsult még 1080p-ben is, mikor az X4-et leváltotta a Sandy2500k. Volt olyan játék ahol nagyon érződött a CPU erő, de volt olyan ahol kevésbé, de a min. FPS-ek terén szinte mindenhol kedvező hatással volt a 2500K 4GHz-e az X4-hez képest......ennyit a CPU erőről
-
TGWH
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD egyértelműen az új generációnak készíti elő a terepet.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest