Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Azért azt nem hiszem, hogy egy tucatnyian vagyunk csak ilyen elborultak, de kétségtelen, hogy kevesen.
Van egy lecsatolható billentyűzetes Acer csoda, aminek a képernyője tulajdonképpen egy tablet, na az már tetszene, és közelebb áll a valósághoz, de ha jól rémlik, az elsődlegesen tablet volt, tehát Androidot futtatott...
Mindegy, az öngól ellenére kíváncsian várom a Windows 8-at ARM-re, és majd akkor meglátjuk, merre is billenti a tablet piacot az új rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Szép hasonlat, de miért ne csinálhatnának egy olyan új generációs operációs rendszert, amin legalább elfutnak az említett programok?
És ez mégis mit jelentene, akkor a Windows 8-tól kezdve mindenki, aki ezekre vágyik (fejleszt, tesztel, stb...) az Windows 7-en ragadna? Vagy Linuxra váltana? Szerinted meglépi ezt a Microsoft?
És mi az, hogy ezekre nem tablet való? Az asztali PC-nek leáldozott, ezt már tudjuk. Minden a hordozhatóság felé, ezzel párhuzamosan az érintésvezérelt megoldások felé halad.
Előbb-utóbb lesz olyan rendszer és eszköz, ami fejlesztésre is szolgálhat, és mégis hardverileg köszönőviszonyban sincs azzal, amiről most én írok, vagy éppen te, ezt gondolom belátod.
Nem azt mondtam, hogy holnap lesz, de az is tuti, hogy nem 10 év múlva.
szerk.: Most olvastam egy hírt a Windows 8-ról, ami szerint csak az ARM verzió nem lesz kompatibilis a mostani alkalmazásokkal. Akkor asszem még átgondolásra vár pár kérdés a fentiek közül.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
uTorrent, Trillian, MS Word programcsomag, az 5 fő böngésző, Notepad++, FileZilla Client, Total Commander, VirtualBox, Skype, MySQL Workbench, NetBeans, IETester, Apache HTTP Server, PHP, mySQL Server a teljesség igénye nélkül. Hozzáteszem, ez nem az elvárt programok listája, hanem az általam legtöbbet használt programoké.
Tudom most bedobod majd, hogy a Windows 8 valószínüleg a most említett programok egyikét sem fogja futtatni, de ez egyelőre legalább annyira van megerősítve, mint hogy az Apple képeket photoshoppol.
Hogyha webserver nem lenne, de lenne 5 böngésző, notepad++, plusz a többi amire általában mindegyikőnknek szüksége van, akkor elégedett lennék, az nagy segítség lenne.
Mymelody: nem egy középkategóriás notebook áráért.
-
randras
veterán
Nem, de egy olyan eszköznél, aminek kisebb a kijelzője mint a telefonomé, és tabletnek van kikiáltva, hagy írjam már le.
A tablet egyre szinpatikusabb egyébként, de lehet, hogy csak azért, mert minden reggel látok legalább egy tabletes embert a metrón.
Hogyha lesz egy olyan Windows, ami a nekem fontos programokat képes futtatni tableten, azonnal veszek egyet. Addig ez csak szórakoztató elektronika, de jelen esetben mégcsak az sem.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
3.2 és 4.0 hüvelyk?
Akkor tulajdonképpen mire is jó ez? 43,000 forintért kapsz egy rosszul radio s-offolt telefont!
Egyre inkább úgy érzem, hogy a Windows 8 színre lépéséig a tablet a hülyék pénzköltési lehetősége csupán.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyáltalán tabletnek nevezhető a gyártó 3,2, illetve 4,3 hüvelykes aprósága? A 10 és a 7 colos után itt vannak a minik.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest