Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Senki se kötelez ilyesmire. Haverokkal mondjuk nyomunk ilyet is. Meg hellswamp-halcyona együttállásnál kis közös telekre lepakolósdit is. Összedolgozásban van haszon szépen. Én is gyártok bárkinek bármit (ésszerű keretek közt) alkimistaként. Anyag be, poti, vagy polish ki, nekem meg jön a tapasztalat a mesterségre. Jó az. Meg dobtam be közösbe sok-sok követ, meg tán goldot is, de nem szóltak volna meg akkor sem ha kihagyom. Könnyebb társaságot találni ha vannak társak. Mehet lazábban az insta, dungeon, var, vagy bármi. Meg ha szivat a troll kis pöcs banda, akkor el tudjátok könnyebben kenni. VAgy visszaszerezni a lopott cuccokat tőlük. Persze biztos van olyan guild is, ahol "Kötelező" az osztozkodás. Az se rossz ám. Egy ember rágyúr növény vagy állatra sok telken. Gyorsabban fejlődik és nyomathatja a bundle-kat, meg üzemanyagot, meg a tápokat. Más meg másra gyúrhat. Jobb egy 50k-s skill/mesterség, mint 5 db 10k-nyi. Szabadon bevállalva azért hasznosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest