Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz CactuS #629 üzenetére

A legjobb módszer a kereskedelemre sajnos mindig is az "izom" lesz. Pár kivételtől eltekintve a partok közelében még nincsenek nagyobb flották. Erős karakterek több hajóval távozásra bírhatják az ellent. Sloban necces. Már az "alap" hajóval más klipper ellen is. Mire észreveszed az ellent már kb el is vesztél. Ha bveág eléd, akkor nem igazán tudsz időben irányt váltani. Megcsákjáznak és lerohannak. Egyedül esélytelen vagy. csapatban nagy karakterekkel talán lenne esély, de ott meg ott van az, hogy akkor vagy nem támadnak, vagy a sok rablás annyi erőforráshoz juttatja a gyökereket, hogy előnyben lehetnek így is. Több gilda star, tőbb hajó. Mondjuk itt is a guild mérete és szervezettsége számít. Egy-egy kisebb csapat nem sokat tud kezdeni egy összeszokott nagyobbal szerintem. Megindulnak most is már a nagyobb guildek 1-1 kereskedőhajóval. Kb 1 kör és majdnem meg is van a hadihajóra való. Beléjük kötni meg elég necces. Hasonlóan népes csapat esetleg. Érzem én hogy a végén még partközelbe kényszerítenek. Marad végül az alkímia és a vagyonosodás más útja?

Mindenesetre közvetlen a speciality workbanch közelében vag ytraderek/kikötők mellett már vízre se szállok. Az "öböl" a nyugati kontinensen egy nagy halálcsapda a vizeken.

edit:
    Azért azt megmosolyogtam, mikor a parton Cinderstone Moorban a városkában nagyban craftolgfat valaki, közben "away" státuszban van. Jön a vörös ötvenes. Megáll a parton. felméri a távot... aztán beküld két sallert és gyorsan a vízbe veti magát. Az őrség mozdult, de csak a fele élet elett meg. Az "AFK craft manager" kolléga meg békésen heverészett 2-3 percig :C

Új hozzászólás Aktív témák