- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
MittuDomain_ #30 üzenetére
Van a playen működő.
-
vince
őstag
válasz
MittuDomain_ #30 üzenetére
smrtprjcts kolléga készített újabb verziót a korábbi kódra alapozva: [link]
-
MittuDomain_
őstag
válasz
st3v3np3t3r #23 üzenetére
Nekem nem akar felmenni ez a linkelt 420-as.
Erre letöröltem a korábbit, hátha, de így sem. Mostmár semmilyen ph appom nincs.Huawei P20
-
MittuDomain_
őstag
Nagyon gondolkoztam, hogy írjam le mit gondolok a dologról, de ez a hsz tökéletes összefoglalása a dolognak.
Még annyit tennék hozzá, hogy - nem követvén a ph! app fórmát - megkérdeztem a BestBuy app-ban, mi van, másnak sem megy esetleg, amiért 3 napos kitiltást kaptam.
De megérte, ha újra lesz app. Teljesen hiánypótló és egyedülálló, a legjobb dolog ha fórumozni akar az ember. Örülök, ha bármilyen formában újra életre kel és hatalmas respect minden eddigiért! -
Arcanus
aktív tag
Hivatalosan vissza vontam a Play-ből az alkalmazást, de amúgy még én is kapok értékeléseket és megjegyzéseket, hogy nem megy az app...
Szerk.: Akinek fel volt telepítve, az ezek után is látni fogja az appot (sőt, akár frissíteni rá), de az újonnan érkezők már nem. Sajnos ez így marad, ezen nem tudok változtatni.
-
Nikaré
őstag
Ezt nem tudom miért, de az tény, hogy most egy teljesen másik készüléken kerestem Play -en
(igaz ugyan azon fiók keretében mint az előző telepítésem) de "Letöltés függőben..."
Itt meg is állt.
Szerintem fent van valami, gondolok itt a béta programra / illetve tippelek.
Arcanus majd megnézi. -
Nikaré
őstag
válasz
st3v3np3t3r #23 üzenetére
Nincs fent.
-
Nekem nagyon bejött ez az app, épp ezért nagyon is hiányzik. Igazából nem sok kellett volna, hogy egy stabil, jól működő program legyen.
Sajnálom, hogy stop lett neki. -
st3v3np3t3r
nagyúr
köszönjük a fejlesztők/tesztelők munkáját...nagyon remek kis app, a 420-as verzió tényleg mükszik, de ami furcsa, hogy lehet az,hogy levetted play-ről de még mindig fent van?
-
aprokaroka87
nagyúr
Az eredeti topikba érdemes ellátogatni, Madoc fórumtárs ötlete nyomán kiderűlt hogy egy régebbi verzió müködik.
Ott linkeltem is hsz-ben a megfelelőt.
Nekem a 420 relase .apk verzió megy.
Aztán reméljük jó is marad! -
csepelball
tag
Köszönöm a fejlesztést, mindenki nevében!
Sajnos mostanában nem igen volt időm a tesztelésre sem.
-
yanna
addikt
Hát srácok, mobilon PH-zni tragédia! Ez az alkalmazás pótolhatatlan.
-
kovacs65
őstag
válasz
Bjørgersson #14 üzenetére
Hogyan?
Ebben az országban erőből szokás lenyomni minden újító szándékot.
Így.
Nehogy már egy mezei felhasználó jobbat barkácsolhasson, mint a szuper profi programozók.
Így érthetőbb? -
joci86
senior tag
Teljesen működőképes lehetne így.
A PH-nak talán még pénzébe sem kerülne az app működtetése, ennyi felhasználó között biztosan akadna vállalkozó kedvű hozzáértő. Most sajnálom, hogy nem értek hozzá...
A bannerrel meglenne a bevétel is, ami lássuk be, jogos igény. A jelenlegi hozzáállásuk viszont határozottan antipatikus.Arcanus, ezer köszönet a munkádért!
Én sajnos nem tudtam, mi a probléma az appal, így töröltem az adatait, hátha megjavul... A read only-t is buktam. -
Arcanus
aktív tag
Köszönöm szépen
Még az is lehet, hogy most, hogy nyitott a forráskód 2 hónap múlva a prohardver elő áll egy appal
-
válasz
Bjørgersson #14 üzenetére
Tök sehogy, de igaza van
-
kovacs65
őstag
Magyarország = ami jó, azt meg kell fúrni
-
Wesder
titán
+1
Vegye àt a PH! és tegyen alulra kis reklàm bannbert, Prémiummal meg ki lehetne kapcsolni. Konkrétan itt a kész app. Még azt sem mondhatjàk hogy sok idő lenne megcsinàlni. (Szerintem) Én megvezzem meg feliratkozom meg kutyafüle, csak ne vesszen elA befektetett munkàért megy 1000 köszönet.
-
yanna
addikt
Napi szinten használtam, nagyon sajnálom, hogy vége, de remélem nem örökre. Nagyon szerettem, mindenben remek volt.
Köszönöm a közreműködő fórumtársaknak! -
Én is köszönöm még 1x a munkát és ezt a remek alkalmazást! Nagyon bízom benne, hogy valaki felkarolja majd, mert rettentően hiányzik. Napközben telefonról nekem egy megváltás volt ezzel fórumozni. További sikereket kívánok neked az életben!
-
Oldman2
nagyúr
Köszönjük a munkádat, öröm volt eddig is veled dolgozni!
Remélem lesz még alkalom a közös munkára...
-
rosejbli
senior tag
Még most is automatikusan megnyitom minden feloldásnál kb. az appot pedig nem is működik
-
törölt tag
Koszonjuk az eddigi munkat, sokaknak megkonnyitetted a forumozasat.
Remelem valaki majd folytatja, hisz sokak szamara fontos az app. (En most is mobilrol - es a nagyon fapados mobil verziorol - irok. Ez a verzio egyszeruen borzalmas, a Fototrend meg nem megoldas mindenre...)
-
Somatom
veterán
Köszönöm a munkádat!
Én csak tesztelgettem, alapvetően webes felületen használom. Ha valaki átvenné, legyen kedves megoldani, hogy telón magától forduljon fekvőbe, ne kelljen automatizálóval rákényszerítenem.
Köszi! -
Madoc
veterán
Állandóan ezt használtam megjelenése óta. Mintha a fél karom odalenne...
-
g_g_g
őstag
Mikor újra kellett telepítenem a telefont, mindig az volt az első és legfontosabb alkalmazás amit telepítettem.
Nagyon köszönöm az eddigi munkádat, kiváló volt az app.
Remélem nem kerül feledésbe a kód és lesz aki folytatja mihamarabb. -
tkesy
addikt
Az utóbbi 1 évben szinte csak ezen keresztül használtam a ph!-ert napközben, remélem valaki folytatja az alkalmazás fejlesztését, mert igencsak hiányzik...
-
Imádtam az appot. Srácok, valaki fejlesztő, baromi gyorsan nekiállni! Még fizetünk is érte
Na....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest