Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz ddekany #21 üzenetére

Pontosan erről van szó.
    Nekem nem egyszer (pont a DAO-ban is) befigyelt olyasmi, hogy teszem azt egy táposabb armor egyszerűen nem, vagy nem azon a karakteren mutatott jól, amelyiket tápolni szerettem volna.
    Ilyenkor vagy béka lenyel, és divatbemutató vége, vagy megmakacsol, és tápos páncél megy másnak/talomba/eladásra.

És bocsánat, én nem érzem azt, hogy ettől valami húdemély szerepjátékos extraszofisztikált arc lennék. Csak játszom. Az, hogy a saját akaratomra "meghajlítom" a játék szabályait, ezáltal láthatatlan sapikat hordok meg hasonlók, az szimpla csalás :K

(#22) Gabás: Ja, ilyeneket, vagy rongálódó tárgyakat, esetleg normális inventory-t én nem várok el.
    Már azt is feladtam (bár pont a Witcher-ben jó volt), hogy legyen már kibaszott váltópénz, és ne 10 arannyal fizessen már a helyi paraszt, ha leölöm másfél veszett farkast az egyébként nagyon szegény és segítségre szoruló farmja határán... vagy ha ennyi az arany, akkor magyarázzák meg, mint a Discworld-ben a Counterweight Continent :D

Új hozzászólás Aktív témák