- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz FuRiONight #19 üzenetére
Szomorú
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
FuRiONight
addikt
válasz Sontir Fel #18 üzenetére
Sony exclusive-ok nem jönnek és nem is jöttek ki pc-re. Ha tesla gun-ra gondoltok, mint "lézerpuska" akkor ez sztem belefér, ha láttátok a többi előzetest, benne volt, hogyan is került a játékba.
-
Sontir Fel
őstag
Majd, ha kerestek egy zsak penzt... vagy kettot, akkor utana johetne pcre. Lasd: gta
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
celafat
tag
Ez is az a játék, aminek esélye nulla egy pc-s változatnak.
-
fityesz9
tag
Elvakult, szemellenzős PC-s vagyok, de ez tényleg jól néz ki. (a lézerpuska tényleg kicsit sok)
A kiadóról nem lehet valamit tudni, hogy esetleg fejlesztenek játékokat pcre is? Hátha csak elgtazzák és pár év múlva játszható lesz más platformon is.Garrus, am I your dirty little secret?
-
ForRedGlory
félisten
Varjuk szeretettel
-
Ger_man
senior tag
Nem akarom védeni őket, de ebben van valami, a The Wolf Among Us 60FPS-sel nagyon fura, túlságosan "simán" fut, hála a 60fps-nek de ettől tényleg nincs filmes (jelen esetben rajzfilm) élménye az embernek. Lásd még a 48fps-es Hobbit-ot
Érdekesnek találtam hogy 2,40:1-es arányú az Order, szóval tényleg filmes érzetre mennek, nekem tetszik az ötlet. Kár hogy nincs PS4-em
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Minden adott volt hogy egy normális steampunk-akciót összehozzanak, de muszáj volt lézerpuskát beletenni.
Az előzetes tesztek alapján gyanús hogy ez lesz a PS4 Ryse-ja, szóval nem várok sokat.
Egyébként vannak világok, ahol ez a "katyvasz" jól sült el (Arcanum meg a Shadowrun jut eszembe)."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
tarti19
senior tag
Félre ne érts de nem te vagy mi vagyunk a a potenciális vásárló bázis. Itt most arra gondolok, hogy mi rendelkezünk bizonyos háttér infórmációval ezért nekünk már van rálátásunk eme dolgokra.
Egyébként félelmetesen jól néz ki, de mivel nincs multi s coop, megvárom amíg 10K körül használtan árulgatják majdPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
addikt
Én már pl úgy vagyok vele hogy megszoktam hogy hülyének néznek, na nem csak engem hanem mindenkit. Ígérgetnek fűt/fát aztán mindig csak a nyűglődés van. Mondjuk ez leginkább az ubisoft-ra jellemző, de lassan elkapja ezt a "betegséget" mindenki
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
daneel92
tag
válasz gyuribácsi88 #9 üzenetére
jó, értem, ha azt mondták volna, hogy ennyi lesz, mert inkább jobb grafikát akarnak, vagy nem tudnak jobban optimalizálni, azt mondom oké, ez érthető, de ne nézzék már komplett idiótának a célközönségüket.
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
addikt
-
daneel92
tag
már tavaly elvesztettek egy vásárlót az én személyemben, amikor elkezdték magyarázni (még jóval ubisoft előtt), hogy a 30 FPS filmesebb élményt ad, mint a 60. azért hülyének ne nézzenek már.
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
sz.atesz89
tag
válasz Snip3r_HUN #6 üzenetére
Vegyél meddig tart a gép mellé, passzol a ps4 szerintem nekem is úgy van. Xbox-on hamarosan windows 10-es rendszer lesz sztem hamarosan xboxos játékok jönni fognak pc-kre is, viszont sztem a psé nem. Vagy valaki megoldja h menjenek a boxosok.
PSN: szuhi
-
Snip3r_HUN
addikt
A fenébe is, jól jönne most egy ps4 (vagy csak jönne ki a játék pc-re is. )
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Dr. Akula
félisten
Kéne néha vmi normális játék is, ahol nem lézerpuskával rohangálnak bruszli-kereszteslovagok.
Ha meg fantasy, akkor legyen az, ne ilyen katyvasz.
-
alevan
őstag
válasz gyuribácsi88 #3 üzenetére
Azt nem is írtam, hogy játszhatatlan lessz az első hónapban
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
addikt
-
alevan
őstag
Szóval aranylemezen a játék? Akkor gőzerővel dolgoznak a fejlesztők a 10GB Day0 patchen.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest