Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Nah egy ilyet elfogadnék, persze csak, ha nem hangos
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
jorgoszka
tag
Tetszik.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
arn
félisten
a zajszintre en is kivancsi lennek... az elozo is 1000 eur volt.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
t72killer
titán
Akkor HTPC-nek halva született 5let. Elég ciki, ha a gép hangosabb a filmnél (igaz, mozigépbe nincs is értelme ilyen bika grafikának, csakhát nvidia fronton jelenleg vagy 1060 vagy a régi, hevc10bit-et nem támogató szériából válogathat az ember)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
berVi
senior tag
A GPU-k dedikalt VRAM-ot kaptak a gepben, vagy az osztott kozpontit hasznaljak?
-
Seirus
tag
Én is inkább feláldozom a méretet a csend oltárán de alapjáraton (ill. filmnézés közben) azért lehet hogy halkak maradnak.
4K-ról nincs fogalmam de FullHD lejátszás közben keletkező hő elég távol áll a Doom által termelttől
Szóval zene, film netezés alatt maradhat halk...Ennek ellenére ez a tipikus "szép-szép, tetszik, de nem praktikus" dolog
Telefonszám adatlapomon.
-
t72killer
titán
"A cég egyelőre csak a 6 GB GDDR5 memóriával ellátott GeForce GTX 1060-ra " - ezekszt dedikált VRAM.
#10: egy modern (Skylake/Kaby) proci 4k alatt se fog leolvasztani neked egy passzív hűtőt
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Lassan 2 éve, hogy a fiamnak vettem egy Zotac EN860-s gépet.
Tettem bele 2x4 GB ram-ot és egy 256 GB-s SSD-t.
Teljesen jól használható.
Minimális hangja van filmnézés alatt.
Játékok ( Word of tank/repcsi/csatahajó ) alatt persze megjön a hang de nem zavaró.A Bios-ban 3 féle opció közül lehet választani ami a hőmérsékletre vonatkozik.
Ebből adódóan lehet halk a gép de , akkor melegebb vagy hűvösebb beállítás esetén hangosabb.Tetszetős darabok ezek az újak is.
CPU és dGPU terén is történt előrelépés.
No meg persze a csatlakozók is fejlődtek.Tény, hogy nem olcsó , de ekkora méretben ilyen teljesítményt összehozni nem egyszerű feladat.
Ha valaki csak filmezésre használná, akkor felesleges is.
Ugyanakkor ezekkel a dVGA-kal már játszani is lehet...akár a legújabb címekkel is.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
SunMount3r
nagyúr
"Csak" HTPC-be GTX 1060-at rakni biztos overkill (ha nem számítjuk a HEVC igényt, de azzal simán megküzdhet a proci is), erre jön rá, hogy az NVidiák (ahogy mostanában kaptam az infót a HTPC Topic-ból) nem épp a kadenciahelyes lejátszásukról híresek. Szóval kicsit hit-and-miss a dolog és csinálhattak volna belőle AMD VGA-s verziót is, mert aki ennyit szán egy HTPC-re az nézni fogja a kadenicahelyességet is. Mást tészta ha a játékos képessége inkább érdekli a HTPC helyett. Persze csak akkor ha az ára nem szárnyalja sokkal túl egy normál "összerakós" konfig árát, amit gyanítok, hogy nem egészen így lesz.
Szóval most egyelőre nem egészen értem teljesen a koncepciót. (Ha AMD VGA lenne benne kicsit megértőbb lennék...)De a mérete, a ficsőrők és a kinézete terén szerintem nagyon ott van (Csak az NVidia a mellé lövés, no meg majd az ára lesz érdekes...)
U.i.: bár nem tudom, hogy ezek az új sorozatú NVidia kártyák hogyan állnak a kadenciahelyességgel , ha a fentiek már azokra nem vonatkoznak akkor más a helyzet...
-
smkb
őstag
válasz SunMount3r #16 üzenetére
És melyik jelenlegi AMD mobil gpu tud csak hasonló teljesítményt is egy m1060-al azonos fogyasztási keretből? Melyiket kéne választania a Zotacnak, a nem létező AMD modellek közül?
-
J.J. András
őstag
miért, ha filmet játszik le egy PC, akkor hangos ?
mennyi a CPU kihasználtság akkor ? vagy a VGA-jé ?
max. 35% komplett ????Akkor meg miről beszélünk ... ? BRD lejátszását is egy csomó teszt nézi.... kompletten 60÷80W fogyasztás....
nekem ilyen kellene, aztán vihetem magammal mint egy laptopot, mert már mindenhol van kivetítő....
bye-bye
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
t72killer
titán
válasz J.J. András #19 üzenetére
Az enyém ugyan nem, kb prime-ot kell indítanom, hogy felpörögenek a ventik Ilyen kicsi doboznál viszont nem tudom...
A laptopom viszont felmordul, ha 4k anyagot játszok vele.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Kevés ez a proci az 1070 hez. A 4770T - m se hajtotta full ki.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
berVi
senior tag
Nem igazan erdekel, hogy milyen butasagokat terjesztenek HTPC korokben. A Kaby Lake konkretan 0.5 (!) Wattot fog fogyasztani 4k 10 bit HEVC tartalom dekodolasara (a Skylake-nek massziv 10 W kellett erre a hatalmas mutatvanyra, mivel nem volt HW decode). De hat a nagy HTPC szakiknak ez tuti nem eleg, es csak Titan X SLI eleg ra, nem? Ne rohogtess...
[ Szerkesztve ]
-
Lacok
őstag
Olcsó biztos, hogy egyik sem lesz, ha csak a korábbi Magnus modelleket veszem alapul viszont cserébe kap a vevő egy kis méregzsákot amit nem kell lecserélni egy év után.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Ribi
nagyúr
Nem butaságokat beszélnek, neked nincs fogalmad mi mindenre használható a vga. Nyilván nem a kő alap lejátszáshoz kell a vga power, hanem ha bekapcsolnak mindenféle képjavító eljárásokat. Ezeket nem kell használni, én sem használom, de ha valaki igen, akkor oda kell a nafta...
-
aok1
tag
És az a gyenge energia takarékos core i5-ös ki is paszírozza a gtx 1070-est?Mert nem egy ki eggyensúlyozott konfiguráció ez szerintem.Nem lessz az az alacsony órajel kevés oda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 10
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest