- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Unigine Superposition Benchmark
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Érdekes ugy látszik a siemens belátta, hogy nem szabad ilyen mérhetetlenűl gagyi termékhez a nevét adnia, megjegyzem helyesen tette , hogy kiszállt a buliból.
-
benoce
tag
válasz
Laci_a_Paci #44 üzenetére
Elozo P szeria olyan 1700-1800$-tol indul, szerintem nalunk ez euroban lesz igaz
-
Laci_a_Paci
tag
Szép kis notebook ez, de fogadni merek h az ára meg olyan ronda lesz. Bár én csípem ezeket a 12 colos notikat, könnyű és azért még dolgozni is lehet vele méret.
-
stifi
senior tag
nem értem az emberek miért nem tudnak elvonatkoztatni önmaguktól..
neked lehet kényelmes, sokan meg utálják a trackpointot..
a fuji most úgy döntött, így oldja meg, ez van, te majd nem ilyet veszel.. de emiatt elásni egy gépet, nem értem.... szerintem inkább csak egy kontra a tulajdonságok között, és ennyi...az meg tényleg nonszensz, hogy a fuji = szar.. igenis vannak vállalható termékeik, az 1 dolog, hogy mondjuk a lenovo-nak több ilyen van, de ott is vannak okádék cuccok, csak más arányban..
nehéz kimondani egy fuji termékre, hogy ez igen, ez most téleg jó? mert ez annak tűnik..
-
Silentfrog
veterán
Kifejezetten jo kis gép.Biztos az áron fog megcsuszni a dolog /legalábbis nálam/ én is 250-300k árcédulára voksolnék.
-
evone
őstag
Ez kb egy vicc, hol vannak ezen a gepen a trackpointhoz jaro gombok? Igy teljesen értelmét veszti az egész, pont azert kenyelmes a trackpoint mert nem kell elvenni a kezed a billzetrol, igy meg az egyik kezed igyis ugyis le kell rakni a tacspad gombjaihoz, ugy pedig mar egyaltalan nem kenyelmes...
-
rudi
nagyúr
Annyi mozgást tudtommal történt, hogy szeretnének a "legolcsóbb laptop" kategória helyett inkább a biznisz vonalra koncentrálni. Egyébként abszolút egyetértek veled. Anno járt nálam egy Esprimo Mobile U szériás gép, no az minden tekintetben ütős volt és még árban is állta a sarat a HP vagy Dell konkurenssel.
-
denieBoy
tag
Kőne, tetszik nagyon!
Fujitsu = minőség
-
benoce
tag
Tutti nem volt meg kezedben egy LB, mert akokr nem igy nyilatkoznal.
Az Amilo, es Esprimot, ne keverjuk ossze a LB, es Celsius szeriaval. Utobbiak kicsit profib osszeszereles
Nem egy kategoria, ajanlom figyelmedbe peldaul a LB T szeriat. Meglepodnel
Jelenleg mindenki az Amilobol indul, a teljes portfoliot kevesen lattak meg, foleg Europaban
Igy nem ismerik nalunk a Fujitsu FMV-BIBLO szeriat sem, - sajnos -
Major Major
senior tag
hát az x200-nál ez sem jobb
-
JanR
addikt
Jol nez ki, de nem vennek megegyszer Fuji gepet
-
New Life
aktív tag
Nekem is tetszik, bár nem tudom, hogy vennék egy Fujitsu gépet!
-
szuper-t
őstag
cuki kis gép de az az elnyújtott kijelző felbontás:S nagyon lelombozott
-
dabadab
titán
A FuSi laptopoknal erosen nyomul a "legolcsobb laptop" kategoriaban, marpedig attol lesz igazan olcso a laptop, ha mindent kisporolnak belole, tobbek kozt a normalis tervezest, anyagokat, stb - a naiv vasarlo ugyis csak azt nezi, hogy menni a GB meg a GHz. Igy aztan el is adtak egy csomo gepet, amiknek egy jo resze (az elobb emlitett okok miatt) ido elott feladta a letert valo harcot.
A Lifebookok mas ar- es minosegi kategoriat kepviselnek, mint a fent emlitett tesco-toltelekek, viszont - tapasztalatom szerint - a sajat kategoriajukban azert annyira nem utosek, egy Thinkpad - Lifebook meccs fix egyes.
Aztan idonkent kiadnak olyan cuccokat mint ezek, nagyon osszerakott gepek nyalcsorgato dizajnnal, de olyan arazassal, ami meg az uzleti subnotebookok kozott is eleg elszalltnak szamit (pedig a legtobb itt posztolo a "normalis" arak lattan is a szivehez kapna
).
Azt meg nem hinnem, hogy a Siemens kiszallasa erdemben befolyasolt volna barmit is, csak a reszvenyeiket adtak el, de tovabbra is ugyanazok a mernokok tervezik a gepeket es ugyanazok a managerek iranyitanak (es valoszinuleg ebbol a sok emberbol soha senki nem talalkozott olyanokkal, akik orvosi muszereket csinalnak, mert az tok mas ceg, mas emberekkel).
-
Ste
addikt
Hozzátartozik az is, hogy azért van belőle több hibás mint a többi gyártó notijából mert olcsóbb, és mert jóval többet adnak el belőlük.
hibaszázalék tekintetében mindegy, hogy 100 termékből 10 rossz, vagy 1 000 000-ból 100 000. Utóbbinál mégis jobban elkerülöd a gyártót / terméket, mint az előbbinél
-
Atos23
senior tag
Fusiból nem lesz szalonna
-
Tikakukac
titán
Ez a gép nagyon nagyon nem az a kategória mint amire sokan gondolnak. Ez nem Wind kategóriás dolog, és az ára sem 100 ropitól fog indulni hanem ettől jóval többért adják el. De cserébe ha olyan mint a régi Lifebook akkor lehet is drága, lépcső feléről leküldött régebbi tipusok is vígan élnek, hibamentesen környezetemben mindenki dícséri aki kiadott anno érte 500k-t vagy még többet (és csak zárójelben megjegyzem hogy a proci önmagában sem babapiskóta, szerintem simán kerül annyiba mint egy komplett Wind
)
-
xedos
addikt
A tulajdonságai nem rosszak! De ezek a cuccok szerintem 500.000Ft körül lesznek!
Ebben már nem ATOM proci van...
A lifebookok eleve nem olcsóak, és nem rosszak. -
Solten
őstag
"Az áráról sajnos egyelőre nincs információ."
Na ez a gond. Mert kiderulne hogy best buy-e vagy sem...
-
tomzi1
tag
ha az ECO gombot aktiváljuk
vagy az eco funkciót aktiváljuk, vagy az eco gombot benyomjuk. -
Misi1979
őstag
a maximalisták szeretik a diszkrét gpu-t
-
Hát ez biztos nem Netbook árban lesz.
Inkább lesz 300 ezer mint kevesebb -
marsu
veterán
Kellemes kis szerkezetnek tűnik ...
Nem olyan pici, mint egy NetBook, de benne van minden ami szükséges.
Amióta kiszált a Siemens a FujitsuSiemens párosból, nagyobb bizalommal vennék ilyen gépet.
Mert korábban a FujitsuSiemens laptopokat messze elkerültem ...
... ez persze nem jelenti azt, hogy nem jók, csak nekem nem jöttek be.
-
Jóféle. De ilyen kis gépbe minek kellenek ilyen komoly cuccok?
-
.mf
veterán
Nem rossz. Én mondjuk egy nagyobb akkuért lemondanék a DVD-ről is, már elég rég használtam akármelyik laptopomon. Remélem a magnézium fedél mellett a többi része is rendes anyagból készült, legalábbis a lifebook tabletemnek ez az egyik gyenge pontja (a másik pedig a billentyűzet).
-
aram01
nagyúr
szörfölni jó lenne
-
jenei92
senior tag
nagyon bejövös,erre cserélném a windu100-asom...
-
dchard
veterán
Kimondottan tetszik.
Azt nem tudja valaki, hogy az Intel hogy áll az OpenCL implementálásával? A kérdésem arra irányul, hogy például ehhez a GMA4500MHD-hoz lesz-e valamikor OpenCL driver? Mert ha igen, akkor veszek egy ilyet és csókoltatok mindenkit
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Fujitsu LifeBook P8110 az egyik legkisebb és legkönnyebb a kategóriájában.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Egészséges életmód
- LED világítás a lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest