- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Érdekes ugy látszik a siemens belátta, hogy nem szabad ilyen mérhetetlenűl gagyi termékhez a nevét adnia, megjegyzem helyesen tette , hogy kiszállt a buliból.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
benoce
tag
válasz Laci_a_Paci #44 üzenetére
Elozo P szeria olyan 1700-1800$-tol indul, szerintem nalunk ez euroban lesz igaz
-
Laci_a_Paci
tag
Szép kis notebook ez, de fogadni merek h az ára meg olyan ronda lesz. Bár én csípem ezeket a 12 colos notikat, könnyű és azért még dolgozni is lehet vele méret.
-
stifi
senior tag
nem értem az emberek miért nem tudnak elvonatkoztatni önmaguktól..
neked lehet kényelmes, sokan meg utálják a trackpointot..
a fuji most úgy döntött, így oldja meg, ez van, te majd nem ilyet veszel.. de emiatt elásni egy gépet, nem értem.... szerintem inkább csak egy kontra a tulajdonságok között, és ennyi...az meg tényleg nonszensz, hogy a fuji = szar.. igenis vannak vállalható termékeik, az 1 dolog, hogy mondjuk a lenovo-nak több ilyen van, de ott is vannak okádék cuccok, csak más arányban..
nehéz kimondani egy fuji termékre, hogy ez igen, ez most téleg jó? mert ez annak tűnik..
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Silentfrog
veterán
Kifejezetten jo kis gép.Biztos az áron fog megcsuszni a dolog /legalábbis nálam/ én is 250-300k árcédulára voksolnék.
-
evone
őstag
Ez kb egy vicc, hol vannak ezen a gepen a trackpointhoz jaro gombok? Igy teljesen értelmét veszti az egész, pont azert kenyelmes a trackpoint mert nem kell elvenni a kezed a billzetrol, igy meg az egyik kezed igyis ugyis le kell rakni a tacspad gombjaihoz, ugy pedig mar egyaltalan nem kenyelmes...
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
rudi
nagyúr
Annyi mozgást tudtommal történt, hogy szeretnének a "legolcsóbb laptop" kategória helyett inkább a biznisz vonalra koncentrálni. Egyébként abszolút egyetértek veled. Anno járt nálam egy Esprimo Mobile U szériás gép, no az minden tekintetben ütős volt és még árban is állta a sarat a HP vagy Dell konkurenssel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
denieBoy
tag
Kőne, tetszik nagyon!
Fujitsu = minőség
DaVe
-
benoce
tag
Tutti nem volt meg kezedben egy LB, mert akokr nem igy nyilatkoznal.
Az Amilo, es Esprimot, ne keverjuk ossze a LB, es Celsius szeriaval. Utobbiak kicsit profib osszeszereles
Nem egy kategoria, ajanlom figyelmedbe peldaul a LB T szeriat. Meglepodnel
Jelenleg mindenki az Amilobol indul, a teljes portfoliot kevesen lattak meg, foleg Europaban
Igy nem ismerik nalunk a Fujitsu FMV-BIBLO szeriat sem, - sajnos -
Major Major
senior tag
hát az x200-nál ez sem jobb
-
JanR
addikt
Jol nez ki, de nem vennek megegyszer Fuji gepet
-
New Life
aktív tag
Nekem is tetszik, bár nem tudom, hogy vennék egy Fujitsu gépet!
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
szuper-t
őstag
cuki kis gép de az az elnyújtott kijelző felbontás:S nagyon lelombozott
-
dabadab
titán
A FuSi laptopoknal erosen nyomul a "legolcsobb laptop" kategoriaban, marpedig attol lesz igazan olcso a laptop, ha mindent kisporolnak belole, tobbek kozt a normalis tervezest, anyagokat, stb - a naiv vasarlo ugyis csak azt nezi, hogy menni a GB meg a GHz. Igy aztan el is adtak egy csomo gepet, amiknek egy jo resze (az elobb emlitett okok miatt) ido elott feladta a letert valo harcot.
A Lifebookok mas ar- es minosegi kategoriat kepviselnek, mint a fent emlitett tesco-toltelekek, viszont - tapasztalatom szerint - a sajat kategoriajukban azert annyira nem utosek, egy Thinkpad - Lifebook meccs fix egyes.
Aztan idonkent kiadnak olyan cuccokat mint ezek, nagyon osszerakott gepek nyalcsorgato dizajnnal, de olyan arazassal, ami meg az uzleti subnotebookok kozott is eleg elszalltnak szamit (pedig a legtobb itt posztolo a "normalis" arak lattan is a szivehez kapna ).
Azt meg nem hinnem, hogy a Siemens kiszallasa erdemben befolyasolt volna barmit is, csak a reszvenyeiket adtak el, de tovabbra is ugyanazok a mernokok tervezik a gepeket es ugyanazok a managerek iranyitanak (es valoszinuleg ebbol a sok emberbol soha senki nem talalkozott olyanokkal, akik orvosi muszereket csinalnak, mert az tok mas ceg, mas emberekkel).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Ste
addikt
Hozzátartozik az is, hogy azért van belőle több hibás mint a többi gyártó notijából mert olcsóbb, és mert jóval többet adnak el belőlük.
hibaszázalék tekintetében mindegy, hogy 100 termékből 10 rossz, vagy 1 000 000-ból 100 000. Utóbbinál mégis jobban elkerülöd a gyártót / terméket, mint az előbbinél
-
Atos23
senior tag
Fusiból nem lesz szalonna
-
Tikakukac
titán
Ez a gép nagyon nagyon nem az a kategória mint amire sokan gondolnak. Ez nem Wind kategóriás dolog, és az ára sem 100 ropitól fog indulni hanem ettől jóval többért adják el. De cserébe ha olyan mint a régi Lifebook akkor lehet is drága, lépcső feléről leküldött régebbi tipusok is vígan élnek, hibamentesen környezetemben mindenki dícséri aki kiadott anno érte 500k-t vagy még többet (és csak zárójelben megjegyzem hogy a proci önmagában sem babapiskóta, szerintem simán kerül annyiba mint egy komplett Wind )
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
xedos
addikt
A tulajdonságai nem rosszak! De ezek a cuccok szerintem 500.000Ft körül lesznek!
Ebben már nem ATOM proci van...
A lifebookok eleve nem olcsóak, és nem rosszak. -
Solten
őstag
"Az áráról sajnos egyelőre nincs információ."
Na ez a gond. Mert kiderulne hogy best buy-e vagy sem...
Saor Alba
-
tomzi1
tag
ha az ECO gombot aktiváljuk
vagy az eco funkciót aktiváljuk, vagy az eco gombot benyomjuk. -
Misi1979
őstag
a maximalisták szeretik a diszkrét gpu-t
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
marsu
veterán
-
veterán
Hát ez biztos nem Netbook árban lesz.
Inkább lesz 300 ezer mint kevesebb[ Szerkesztve ]
duree54
-
marsu
veterán
Kellemes kis szerkezetnek tűnik ...
Nem olyan pici, mint egy NetBook, de benne van minden ami szükséges.
Amióta kiszált a Siemens a FujitsuSiemens párosból, nagyobb bizalommal vennék ilyen gépet.
Mert korábban a FujitsuSiemens laptopokat messze elkerültem ...
... ez persze nem jelenti azt, hogy nem jók, csak nekem nem jöttek be.
Press any key to continue ...
-
veterán
Jóféle. De ilyen kis gépbe minek kellenek ilyen komoly cuccok?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
.mf
veterán
Nem rossz. Én mondjuk egy nagyobb akkuért lemondanék a DVD-ről is, már elég rég használtam akármelyik laptopomon. Remélem a magnézium fedél mellett a többi része is rendes anyagból készült, legalábbis a lifebook tabletemnek ez az egyik gyenge pontja (a másik pedig a billentyűzet).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
aram01
nagyúr
szörfölni jó lenne
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
jenei92
senior tag
nagyon bejövös,erre cserélném a windu100-asom...
-
dchard
veterán
Kimondottan tetszik.
Azt nem tudja valaki, hogy az Intel hogy áll az OpenCL implementálásával? A kérdésem arra irányul, hogy például ehhez a GMA4500MHD-hoz lesz-e valamikor OpenCL driver? Mert ha igen, akkor veszek egy ilyet és csókoltatok mindenkit
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest