- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Hát nem és valójában nemrég óta van jópár új funkció. És megkell védenem a másik tábort is, azaz titeket.
Kívülről szemlélve valóban úgy tűnhet, hogy alkalmatlan. Több száz vagy még több futót ismerek, valóban szinte senki nem használ AW-ot. Még az sem aki igazi kocafutó, csak Instara fut. Akárhányszor valaki felteszi a kérdést különböző futó csoportokban, a kommentek kb. 99 százaléka Garmin-t ajánl.
Én is azt vettem volna, ha dagadtan és züllötten anno tudtam volna, hogy így fogok futni és ennyit.Viszont kondizni kezdtem előbb és pont Droidról váltottam és akkor úgy voltam vele mindenre is elég az S3. Meg amennyit akkor futottam és ahogy, azokat telefonnal mértem inkább.
Nemrég is majdnem elhatároztam egy Garmin felé, ha nem jött volna most az Ultra.
Vettem volna egy olcsóbbat és felváltva használtam volna(Forerunner 235). Nekem nagyon hiányzott eddig a dedikált „akció”gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Garmin venu 3
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest