- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencenc32
csendes tag
En alapgepnek szerettem volna egy ilyet, de ez hardver teyleg idejetmult. Mikozben varok az uj generaciora (i7,i5), epp lattam egy uj 14' Thinkpadet. 14' 1600x900 matt kijelzo es szamomra nagyon konnyu, valamivel tobb mint masfel kilo.. Raadasul az elado szerint 5-6 oras uzemido hasznalat kozben, siman megvan..
Apple topik: "Drága noti, akinek futja rá, az megveszi, aki meg nem, az gyárt érveket, hogy miért hülyeség." - by k.
-
nkmedve
őstag
És főleg hogy fogyaszthatna kevesebbet mint az Air? Én eddig egy db D830-at lattam, annak idle fogyasztása 20W volt, terhelve pedig bele se merek gondolni mennyit eszik. Az én E4310-em se fogyaszt kevesebbet mint bármelyik Air, pedig ez gyenge használat mellett beéri 10W-nál kevesebbel.
-
veterán
Úgy, hogy mindenki el van ájulva és az ehhez képest jóval nagyobb és nehezebb D830 kevesebbet fogyaszt - ami azért nem új darab. Meg mert nekem az van, így ahhoz tudok viszonyítani. Nem látom a bökkenőt a történetben.
Pusztitusz:
Persze, van terület, ahová kamion kell... ez most így nem tudom, hogy jön ide, amikor az air nem épp erőlegény. Attól függ, mire kell. Office + net ezen is szépen megy.k.:
Ne már, hogy 1 GHz különbség, gyengébb vas és mégis gyorsabb... max. úgy tűnik, de kizárt. Most ez nem az "OSX vs Win7 ki mond nagyobban" topik. Használtam 4200-as és 7200-as notit is huzamosabban és bizony elég szignifikáns a különbség, nem beszélve arról, ha még a CPU is gyenge. Elhiszem, hogy a kollégád nagyon hinni akart, de ez nem teljesen életszerű.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest