- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy, hogy mindenki el van ájulva és az ehhez képest jóval nagyobb és nehezebb D830 kevesebbet fogyaszt - ami azért nem új darab. Meg mert nekem az van, így ahhoz tudok viszonyítani.
Nem látom a bökkenőt a történetben.
Pusztitusz:
Persze, van terület, ahová kamion kell... ez most így nem tudom, hogy jön ide, amikor az air nem épp erőlegény. Attól függ, mire kell. Office + net ezen is szépen megy.k.:
Ne már, hogy 1 GHz különbség, gyengébb vas és mégis gyorsabb... max. úgy tűnik, de kizárt. Most ez nem az "OSX vs Win7 ki mond nagyobban" topik. Használtam 4200-as és 7200-as notit is huzamosabban és bizony elég szignifikáns a különbség, nem beszélve arról, ha még a CPU is gyenge. Elhiszem, hogy a kollégád nagyon hinni akart, de ez nem teljesen életszerű. -
nkmedve
őstag
És főleg hogy fogyaszthatna kevesebbet mint az Air? Én eddig egy db D830-at lattam, annak idle fogyasztása 20W volt, terhelve pedig bele se merek gondolni mennyit eszik. Az én E4310-em se fogyaszt kevesebbet mint bármelyik Air, pedig ez gyenge használat mellett beéri 10W-nál kevesebbel.
-
bencenc32
csendes tag
En alapgepnek szerettem volna egy ilyet, de ez hardver teyleg idejetmult. Mikozben varok az uj generaciora (i7,i5), epp lattam egy uj 14' Thinkpadet. 14' 1600x900 matt kijelzo es szamomra nagyon konnyu, valamivel tobb mint masfel kilo.. Raadasul az elado szerint 5-6 oras uzemido hasznalat kozben, siman megvan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Minket is elvarázsoltak a pengevékony, harmadik generációs modellek.
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest