Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Beri #50 üzenetére

Ami konkrétumok nélkül nem sokat ér, nem véletlenül lett felvetve, hogy akkor pontosan mennyi, meg jó lenne erről valami netes teszt ami pontosan szemlélteti és nem csak bemondásra illetve beírásra higgyük el. Na meg a másik fórumtagra hivatkozás sem világos, amikor a #27-ben elvileg eleve úgy kezdted hogy kipróbáltad, vagy ki tudja azt is hogyan kell érteni, lehet akkor mégsem. Tehát akkor ezek szerint nyilván nem lesz egyik sem, értem.
    Ez szimpla mellébeszélés, mert ha én tudtam linkelni 2007 és 2009 környékéről konkrét cikkeket és teszteket, + vannak itt pl.a prohardveren akár még 2005-öek is, akkor ilyen alapon nyilván lehetne találni hasonlókat az említett témákban is, ha valóban említésre méltó lett volna akkor. Ha nem, akkor nyilván nem volt az és max. csak egy nagyon-nagyon szűk réteg játszadozott akkor ilyen eszközökkel, futott bele némelyikük állítólag ebbe a sokat emlegetett "CPU limitbe" ami azóta sem lett kifejtve, de a felhasználók nagy-nagy többségét eleve nem érintette és mire terjedni kezdett az ilyen eszközök használata, pláne nem volt miről beszélni. Tehát egyszerűbb lett volna inkább azt írni, hogy nyilván nincs és nem is lesz. :D

Új hozzászólás Aktív témák