Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Sokat emlegitek a tesztekben a kameránál a manuális mód lehetőségét, véleményem szerint picit túl van ez lihegve. Minden ismerősöm, aki fotózásra is használja a telefonját, egyből lövi a képeket, nem állítgat a képminőségen (pedig számtalan ismerősöm van, különböző rendszerű és képességű készülékkel). Ez abszolút rétegigény szerintem, pont az iOS-t használók körében nincs erre szerintem igény.
-
Gentleman.
csendes tag
Az apple szerintem úgy van vele, hogy ha kitudsz termelni 500$-t egy telefonra, akkor már a mobilnetre is sikerül !?
nem hiszem, hogy Amerikában ez költség lenne.. itt valóban fájó lehet.
De ha presztízs telefont veszel és nem telik mobilnetre, kinek a hibaja? Nézd innen. -
ToniSoprano
addikt
Szerintem az értesítő led baromság. Nekem pl. az van beállítva, hogy amennyiben el nem olvasott értesítéseim vannak (sms, whhatsapp, messenger gmail és társai) akkor 10 percenként rezeg egy erősebbet a telefon amíg el nem olvasom. (mondjuk lehet rövidebb időt is beállítani 1-3-5 percet is).
Ez azért jó mert ha hazaérek autóval, vagy telekre megyek sokszor elfelejtem megnézni a telefont, de ha táskában van meghallom a rezzenést ha arra vagyok, (erre az értesítő led nem alkalmas pl. és így nekem hiába villog az értesítő led a táskámban)
Ja és persze 23 és 6 óra között ne zavaranak üzemmód van bekapcsolva, akkor nem csinálja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Nem tudom, miért rémlett a 10, mea culpa.
Ilyenkor IJ van, de a tesztből (nekem, és szerintem nem csak nekem) nagyon az jön le, hogy a touchID kb csak a telefon feloldására és iTunes/AppStore vásárlásra való, pedig nem így van.
Megsértődni és dacoskodni pedig nem kell.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
ToniSoprano
addikt
Szerinted a színhelyesség rendben van ezeken a képeken, pl. a sárga házas (zöld tájas), vagy a pitypangos?
Nekem valahogy olyan fura az egész mesterkélt, terészetellenes?A természetbeni "tájjelegű" képek az igazán, mert ott jön ki igazán a hibája a fényképezőgépeknek, házakat mindig könnyű fényképezni közelről még a leggagyibb kamerákkal is jó képeket lehet csinálni.
Az előlapi kamera nem lett tesztelve?
[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
Ebben igazad van, nem a hibák létét vitatom.
Csak a teszt szólhatott volna talán kicsit többet erről a telefonról. Hogy miért van igény a mondjuk a legfeljebb 4.3 inch méretű telefonok modern átirataira, hogy hol rekedt meg mondjuk ez a kategória a techninai fejlődésben - miért érte meg talán még mindíg 'n' millió db 5S-t venni 2015-ben (most az apple marketing bullshit-tól azért vonatkoztassunk el, mert az már elég régen volt agyonpromózva), mint egy konkurens, méretben passzoló, de mégis frissebb telefont, és relatíve miket orvosol itt az SE, ahelyett, hogy az Apple alapvető - de kétségkívül nyilvánvaló - problémáit feszegeted.
Talán látsz értelmet abban, amit mondani akarok, minden rosszindulat, trollkodás, vagy éppen apple-fanboy viselkedés nélkül.
Mindenesetre mégegyszer köszönöm az egyébként részletes tesztet.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
félisten
Az olyanokat én sem tudom hova tenni, hogy nincs az iPhone-on értesítő LED, és azért az OTG támogatásától se esne le a gyűrű a kezükről (tudom, az Apple rajongók csak is az iCloud-ot használják pendrive helyett), a többi mellett (FM rádió hiánya, bővíthetőség) mellett ezt is meg lehetett volna említeni.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest