- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Ez még a jövő zenéje.. semmi nem lehetetlen
De egyenlőre kényelmesebb az, hogy telefonról felmegy drivera az összes kép/videó, eredeti minőségben ha bekapcsolom a gépet akkor pedig letöltődik automatikusan... és ha feltöltött minden kép, akkor nyugodtan törölhetem a telefonról. Ha ezt valahogy átlehetne hidalni iCloud segítségével, akkor lehet hogy azt használnám. Ötlet esetleg? Lehet olyat csinálni hogy pc-n a wines icloud külön mappába mentse ki magától az icloud tartalmát?
úgy hogy onnan ne törlődjön semmi, ha a telefonon letörlök valamit.. megértem én.. ez jó dolog ha van több almás eszközöd, de így... nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest