Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Ez még a jövő zenéje.. semmi nem lehetetlen
De egyenlőre kényelmesebb az, hogy telefonról felmegy drivera az összes kép/videó, eredeti minőségben ha bekapcsolom a gépet akkor pedig letöltődik automatikusan... és ha feltöltött minden kép, akkor nyugodtan törölhetem a telefonról. Ha ezt valahogy átlehetne hidalni iCloud segítségével, akkor lehet hogy azt használnám. Ötlet esetleg? Lehet olyat csinálni hogy pc-n a wines icloud külön mappába mentse ki magától az icloud tartalmát?
úgy hogy onnan ne törlődjön semmi, ha a telefonon letörlök valamit.. megértem én.. ez jó dolog ha van több almás eszközöd, de így... nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest