- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba #11322 üzenetére
Ezt jól megkaptad.
Én egyébként simán el vagyok a 16 gigással. Mérlegeltem a szokásaimat stb még a vásárlás előtt és arra jutottam, hogy bőven elég lesz. És ez így is lett. Tudtam, hogy nálam sok app, játékok meg egyebek úgy sem lesznek rajta. Igaz, videót ritkán csinálok vele, de fényképből sok ráfér. 2-3 havonta meg mentem a képeimet pc-re ahogy mindig is tettem.
Persze az egyértelmű, hogy minél több a hely annál jobb. Amikor még én vettem, akkor csal a 16-64 gigás verziók voltak, és jóval több lett volna az ára a 64-esnek. Nekem nem érte volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Sorozatok
- iOS alkalmazások
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest