- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
-
PROHARDVER!
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz zolnagy #6252 üzenetére
Én is vegyes (céges, privát) felhasználásban tolom, de nem tartom túl jó ötletnek vagy kényelmesnek ezen a telón. Most BF alkalmával gondolkoztam, hogy lehetne ezt megoldani (készülékcsere, e mellé egy másik, stb.) de nem hamarkodnám el, az akciók meg lassan elmúlnak...
Ha már említed mi az ami hiányzik nekem azért lenne itt egy kisebb felsorolás pl. külön mappa a kamerával készült képeknek, prediktív billentyű és számsor, de hogy ha egyet kellene kiemelnem, amolyan egy kívánságként akkor az értesítések ne kapcsolják be a kijelzőt, de jelenjenek meg a zárolt képernyőn. Ez a feature nekem nagyon hiányzik. Mivel az Apple nem szeret túl sok beállítási lehetőséget a kezünkbe adni, akkor adnék nekik egy ötletet. Meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy ez a funkció csak akkukímélő módban kapcsolna be és ennyivel is hozzájárulhatna az üzemidőhöz.
A rendszert én is stabilnak éreztem egész a 15-ös frissítésig, de itt már több probléma is feljött: Nekem továbbra is hibás a tárhely számítás, akadoznak azaz egy-két pillanatra megállnak a netkapcsolatot használó appok (reddit,twitter) köztük a safari is és az airpods valamiért ios 15 alatt nem akar az ipadhez csatlakozni automatikusan, vagyis 10-ből 8-szor nem. Amúgy a rendszer nagyon gyors.[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hobby elektronika
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest