Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztianby
tag
válasz
Balzsika47 #5963 üzenetére
Pár telefont vettem aminek az aksija 75-80% között mozgott. Esetek többségében mikor a töltöttség ilyen 40-50% között volt drasztikusan elkezdett merülni a telefon. Én 90% alatt nem vennék telefont.
-
Krisztianby
tag
válasz
Krisztianby #5959 üzenetére
Javítom magam: Szóval ilyen négyzet alakba van egy csík viszont nincs a közepén színeváltozás.
-
Krisztianby
tag
Sziasztok!
Egy olyan hibajelenség után érdeklődök amiben nem vagyok biztos. Van a kijelző és a kijelző közepén indulva kb egy 60% lefedettségű kis "téglalap" van. Amit konkrétan néha alig lehet észre venni. A kockában lévő színek egy minimálisan szürkébbek. Ez valószintű contact hiba?
Képet nem tudok készíteni nem látszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest