- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
mazsiii92 #5475 üzenetére
Nagyon köszi. Pont ez érdekelt, és a szokások hát pont ilyenek, játszani nem szoktam, zene, videó minimális. Meglepődtem azért, nekem ez a 2 nap nagyon sokat számítana. Jelenleg egy sima 7esem van, és pont ezzel szenvedek, egy nap nem elég már egy töltés, ehhez képest akkor nem jelentene minőségi előrelépést egy 8as, viszont igen a 8 plus.Az XR-t meg anyagilag érzem soknak, jobban húzok a touchID-hoz is.
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, gyakorlottak segítségét kérném. A sima 8-as és a 8 plus között mennyi lehet a különbség akku időben (böngészős netezés, telefonálás)? Esteleg ha valakinek XR is van, mekkora ugrás ugyanebben? Inkább húz a szívem egy 8/8 plus felé, de ez számomra érdekes lenne. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest