- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
E_Roland
csendes tag
válasz
volandy #2738 üzenetére
A régi ios-hez képest a mostani kezelhetőbb, így értettem (pl nem kell már beállításokhoz belépni, ha mobilnetet akarok kapcsolni stb...). Olvastam, hogy most már itt is könnyen fel-le lehet másolni adatokat windows-os gépre egy program segítségével. plussz léteznek felhők, azóta ha sok a mobilneted, úgy is azon másolsz át mindent. Zenélni is tudsz spotify-on vagy az apple saját programján online.
Én is sokat filóztam, mert lépten nyomon azt hallani, hogy nem fejlődik ez a rendszer, míg az android fénysebességgel hasít, de azért erre nem vennék mérget
A saját felhasználási szokásaid alapján tudsz dönteni, szerintem egyik készülékben sem fogsz csalódni ilyen magas kategóriánál. Talán a prémium gari ami erre billentheti a mérleg nyelvét, ha egyébként nem tudsz dönteni.tboldi: Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged