- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
bedibazsa #5436 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, szerintem az i8-at még legalább 2 évig nem kell cserélni. Mondjuk én nem játszok rajta, meg elég standard felhasználó vagyok, de szerintem nem biztos, hogy megéri váltani (még) ilyen felhasználói szokásokkal.
Ez a 13 órás aktív videólejátszás mennyire lehet kamu? Növeltek vajon akksit is?
-
válasz
bedibazsa #369 üzenetére
Mondjuk ebben tévedsz, mert nem nagyon láttam olyan iPhone tulajt aki azért jött ide, hogy az Androidot szapulja. Mi értelme lenne egy iPhone teszt alatt? De ha konkrét butaságok hangoznak el és folyamatos a birkázás, hadd szóljon már az ember érte, ha nem gond. Észre kellene venni a mintát.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest