Új hozzászólás Aktív témák
-
ILLDisPozed
aktív tag
-
totopad
senior tag
válasz
csibabu #3453 üzenetére
Én a 8 és a 8 Plus között vaciláltam és végül a plus mellett döntöttem. Nem is bántam meg. Nem venném a kissebbet pont az említett ram kapacitás végett, plus nekem a dupla kamera is jelentős lépés volt, mivel szoktam és szeretek fotózni. De ezt leszámítva a 3 Gb ram-ra is azt mondom, hogy épp, hogy elég, de lehetne több.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
csibabu #3453 üzenetére
Szia!
i8 hardveresen még évekig ki fog szolgálni, egyedül a RAM-ra mondanám azt, hogy okozhat problémát, mondjuk 2 év múlva. Hiszen a sima 8-ban csak 2GB van, és örökké az IOS sem tud majd ennyire jól optimalizálni. Én elhatároztam, hogy a következő iPhone-om min. 3GB RAMmal fog rendelkezni, ha nem lesz megfelelő méretben és megfizethető áron, akkor sajnos elhagyom az iPhone hajót.
Én a 6S-en néha érzékeltem, hogy kevés volt a RAM, de ezt inkább a nem túl jó IOS számlájára írom. 11.3 óta egész jó, nem akarok ellentmondani magamnak, de úgy gondolom, hogy a 2GB RAM jelenleg és a következő 2 évben még elegendő lesz, utána már azért elfogyhat.
Viszont, proci, kamera, és a többi hardveres elem a telefon élete végéig kiszolgál majd jó minőségben. Szerintem az A11-es chipben alsóhangon van 4 év. Most már 3,5 éve van piacon a 6S, és még mindig az egyik legjobb készülék, hiába csak 2 magos, villámgyors.
Szerintem megérné váltani. De egyébként már egy új iphone 7 is ugrás lenne, páromnak fél éves iphone 7 van, és a mai napig elcsöppenek, hogy mennyivel gyorsabb mint az én másfél éves 6S-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged