Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
A Waze itt is tud működni a háttérben, ha elindítom, majd rányomok a Home-ra, akkor ki is írja felül egy csíkban, hogy a Waze aktívan használja a háttérben az Ön helyzetét. Mindezt addig, amíg ki nem lövöm a futó programok közül (dupla home).
Most direkt kipróbáltam: Waze elindítva, home gomb, hívás indítása, majd amikor befejeztem a beszélgetést, még mindig működött a Waze, csak az előbb leírt sávra kellett nyomnom. De hívás közben is lehetett volna nyomni dupla home-ot és visszalépni a Waze-ra.
Én nem szoktam használni telefonon, mert ott van az autóban egy androidos fejegység, azon fut állandóan. Hogy meg lehetne-e oldani azt, hogy telefon hívás esetén a Waze maradjon a képernyőn, ezt nem tudom. Talán nem, mert akkor lenne ilyen beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest