Új hozzászólás Aktív témák
-
A gyári tok pont emiatt jó, mert puha, szőrös a belseje és nem karcolja meg a tok alá bement por a telefont.
Amióta van iPhoneom azóta csak a gyárit vettem meg rá. Semmi karcom, sem mikrokarcom nem volt pl. az i7 JetBlack esetén.
Egyébként ezt is takarítani kell hetente, mert a széle alá akarva akaratlanul be megy a kosz! -
hemaka
nagyúr
Attol hogy tok van rajta meg neha takaritani kell es nincs ilyesmi gond.
En csak Spigen tokokat veszek, azokat szeretem kinezetre is bejonnek es az aruk sem veszes.Most amit rendeltem meg nem erkezett meg, mert itthon nem kaphato meg, USA-bol kellett rendelni, de a magyar posta mar 15-e ota ul rajta(ugy, hogy 4 nap latt ide er LA-bol...), nem is ok lennenek komolyan mondom.
Remelem nem nyultak be a parasztok, mert akkor varhatok egy masikra megint kozel 2 hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest