- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Nekem az említett telefonoknál "gyengébb" telefonjaim voltak és nem tapasztaltam ilyesmit, sem az S6Edgen sem a Priven, nem töltök le sok felesleges, reklámmal sz@rrá tűzdelt alkalmazást és tök jól működik, konkrétan az S6nál szerettem meg az androidot és nem bántam meg, hogy OS10ről nem iOSre váltottam. Körülöttem is legalább 3 S7E tulaj van, akik szintén "okosan" használják a telefont és ők sem panaszkodnak ilyen dolgokra. Szóval megint csak ott tartunk, hogy sokan mondjuk, hogy már jó a telefon, "de persze lehet homokba dugni a fejet"... Az android használhatóságban, szerintem és még jópár ember szerint többet fejlődött mint az iOS és egyszerűbben használható a mindennapokban, kompatibilitásban is és legalább nem nyomnak le a torkodon minimum 5 éves technológiát, rondán, de legalább drágán.
(#577) galaxys80
Persze mert akár buszon, ha leülsz, vagy lehajolsz valamiért, akkor mindig ki kell venni a telefont? Ez is feature és jópár ezer plusz forint? Nekem egyik telefonom sem volt hajlamos hajlásra, pedig 1x 2x igencsak szúrta az oldalam, ellentétben azzal, hogy az i6nál hiba volt a meghajlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Windows 11
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest