Új hozzászólás Aktív témák

• Zsombe

senior tag

válasz lugosi #1813 üzenetére

Igen, csak tavaly nyáron azért nem volt jellemző rá ez az esés. Az előbb is nyomkodtam kb. 5-10 percet és leesett 80%-ról 73%-ra az akksi, szerintem azért ez nem normális, főleg, hogy nem tűző napon voltam, így nem volt maxon a fényerő.
    Azt hiszem elkerülhetetlen az akksi csere, bár még nincs két éves a készülék. :( Hol érdemes cseréltetni? Hétvégén voltam bent az iStyle-ban, közölték csak az Andrássy úton végzik a cserét, 2-3 napot is igénybe vehet a csere + vigyem a számlát is (amit nem is értek, hogy minek, hiszen már nem garanciális). Szóval inkább másutt, de megbízható helyen végeztetném el a cserét, ahol gyári akksit raknak bele.

@Eclips21: Neked is köszi a választ! Eddig nem volt semmi bajom az iOS11-el, igazából 6 év androidozás és vesződés miatt váltottam közel 2 éve iOS-re. Eddig abszolút nem bántam meg és nem is térnék vissza. Az alma annyira magába szippantott, hogy azóta bővült a paletta iPad-del, iMac-kel és Watch-csal. Azt hiszem innen már nehéz lenne a visszatérés, annyira jól működik az almás ökoszisztéma.

''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian

Új hozzászólás Aktív témák