- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
hali. tudtok mondani olyan üzletet ahol lehet venni 6s plus beszédhangszórót?
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
Aventador91
őstag
válasz Gaaabeeesz #1808 üzenetére
találtam magyar oldalon. valós lehet? [link]
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Aventador91 #1809 üzenetére
annak tűnik, de azért rákereshetsz itt-ott, hátha vannak vélemények a shopról. én erre most nem érek rá.
Üdv, Gabesz
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Utóbbi időben egyre jobban merül az iPhone-om, pl. ha Waze-ezek, akkor képes 1 óra alatt szinte teljesen lemerülni. Coconut Battery az alábbi statot mutatja az akksiról:
Érdemes lenne cserélnem, vagy szoftveres hiba van? iOS szerint még 85%-os az akku.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Eclips21
őstag
amúgy érdekes, nekem az 3uTools ugyan annyit mutat mint a telefon 83%-ot, a ciklus számlálóm 2x annyi mint neked, tropára van már az aksim 10% alatt annyira vissza veszi a proci teljesítményét az iOS hogy kb használhatatlan a telefon pedig sose kapcsolt ki és csúcs teljesítmény leadás-t ír ki.
Kezdem azt érezni hogy vissza kell mennem androidra rendesen ellenszenvet érzek az iPhone iránt mióta ez az össze kókányolt iOS11 fut rajta.
-
Zsombe
senior tag
Igen, csak tavaly nyáron azért nem volt jellemző rá ez az esés. Az előbb is nyomkodtam kb. 5-10 percet és leesett 80%-ról 73%-ra az akksi, szerintem azért ez nem normális, főleg, hogy nem tűző napon voltam, így nem volt maxon a fényerő.
Azt hiszem elkerülhetetlen az akksi csere, bár még nincs két éves a készülék. Hol érdemes cseréltetni? Hétvégén voltam bent az iStyle-ban, közölték csak az Andrássy úton végzik a cserét, 2-3 napot is igénybe vehet a csere + vigyem a számlát is (amit nem is értek, hogy minek, hiszen már nem garanciális). Szóval inkább másutt, de megbízható helyen végeztetném el a cserét, ahol gyári akksit raknak bele.@Eclips21: Neked is köszi a választ! Eddig nem volt semmi bajom az iOS11-el, igazából 6 év androidozás és vesződés miatt váltottam közel 2 éve iOS-re. Eddig abszolút nem bántam meg és nem is térnék vissza. Az alma annyira magába szippantott, hogy azóta bővült a paletta iPad-del, iMac-kel és Watch-csal. Azt hiszem innen már nehéz lenne a visszatérés, annyira jól működik az almás ökoszisztéma.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Eclips21
őstag
én kicsit se vagyok fanatikus jelenleg is 2 telót használok ios + droid
iOS-t én is szeretem csak az a baj ha egy bug bejön imádkozni kell hogy kijavítsák vagy azt mondják nem bug hanem ez ilyen... közben a funkciók több mint fele használhatatlan, miközben ott a lehetőség az apple kezében hogy helyből lenyomja az androidot csak be kellene kapcsolni egy androidos telefont és megnézni mi a sok bullshit feature mellett az ami igazán kell (és van sok ilyen)
amit nagyon hiányolok jelzés (csippanás/ rezgés) ha felveszik a telefont, vagy hogy a kamera képeket egyszerűen nem bírja a telefon szétválogatni van mindenféle mappa csak az hiányzik amit fotóztál (mert hát ügye az az első mappába van amiben minden benne van) és akkor nincs vége a sornak mert full logikátlan szar néha
-
Eclips21
őstag
nyilván túloztam
de a jegyzetek(gmail-el van szinkronizálva) imádja lemásolni magát... mappát nem lehet létrehozni (nem tudom miért nem lehet) csak a gmail-es mappa van widget je nem működik
az emlékeztető alkalmazás még ennél is rosszabb konkrétan használhatatlan (innen látszik hogy senki se használja) egy rendes samusung(igen tudom tudom ) simán kezeli a kettőt egy alkalmazásban widgetje szintén nem jó
óra alkalmazás ba igazán lehetne beállítani előre konkrét időpontra ébresztőt beállítani (de nem lehet így csak előtte nap tudod beállítani)
iCloud egy nagy káosz, ahogy az iTunes is (ezért használ mindenki mást pl.: 3uTools
lehet én vagyok rosszul összerakva ?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Eclips21 #1818 üzenetére
Nem tudom.
Nálam a jegyzetek és az emlékeztetők is az iCloud-dal vannak szinkronizálva és nagyon jól működnek. Az irodai és az otthoni géppel is szinkronizál.Én az iTunest is használom és szeretem, abban van az összes zeném, illetve az Apple musicot is abban tudom használni számítógépen.
Ébresztésre az órámat használom, erre úgy emlékszem utoljára a 90-es évek végén használtam telefont mikor újdonság volt, hogy tudnak ilyet a telefonok. De egyébként ma már inkább az a trend hogy az emberek mindenre a telefonjukat használják, szóval inkább én vagyok a kisebbség.
[ Szerkesztve ]
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Volt esetleg a készülékkel valakinek wifi problémája?
Az a helyzet hogy nehezen találja a hálózatokat meg, és sehogyan sem csatlakozik rájuk.viszont ha csinálok egy hotspot-ot telcsivel akkor meg felcsatlakozik rá bármi,és stabilan tolja a netet!
wifi chip hiba? vagy csak szoftver? mi lehet?
Egy visszaállítást csináltam itunes-al,de ugyan az.
Illetve nemrég lett akku is cserélve (már előtte is ilyen volt).
mi lehet a gond?
-
balzs12
tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen készüléket.
Egy Samsung Galaxy S7 telefon helyett venném.
Érdekelne a véleményetek hogy mennyibe jobb vagy rosszabb esetleg az Iphone 6s plus.
Illetve mire érdemes odafigyelni vásárlásnál. -
Zsombe
senior tag
válasz balzs12 #1821 üzenetére
Szia!
Én 6 év android használat után váltottam 6S Plusra és azt kell mondjam nem bántam meg. Sokkal simábban működik az OS, nincs döcögés (pedig android vonalon is főként erős telefonokat használtam, leginkább Samsung Note szériát), frissítések rendre jönnek, nem kell amiatt aggódni, hogy legközelebb még jön-e update vagy sem. Logikus és kézreeső minden. Nem kell x naponta újraindítani, mert egyszerűen nem laggol be a rendszer.
Ha új készüléket vásárolsz, akkor igazából nem kell semmire odafigyelned, mert elvileg nincs semmilyen gyári hibája.
-
feco70
senior tag
Üdv!
Vettem használtan egy iPhone 6 plus-t
Minden funkció kiválóan működik rajta,egyetlen gondom van,hogy a hívások hangereje alacsony. Engem megfelelően hallanak,viszont én alig-alig. Headseten és kihangosítva megfelelően működik.
A legfrissebb Ios 12 van rajta.Valami ötlet?
Előre is köszönöm! -
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz nickedez89 #1826 üzenetére
En ilyenkor hiaba csereltem only hangszorot, sajnos altalaban nem oldotta meg a problemat.
Valoszinu valahol a “szuronel” van ilyenkor koszolodva, eltomodve. Vaspor vagy akarmi. De ez csak az en szemelyes tapasztalatom. Ismerosnel mikor komplett kijelzot csereltem, a kiegeszitokkel egyutt, es az tokeletes volt.Üdv, Gabesz
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Kijelzőt (Front Camera Home Button Ear Speaker) hol érdemes venni a telefonhoz? Itthon, ebay vagy hasonló megoldás érdekelne.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok,
Van egy eladó PITAKA világos fa tokom kijelzővédő üveggel együtt, ha valakit érdekel, írjon rám. Véletlenül tették a csomagomba egy másik rendelésem mellé... -
djkacor
tag
Sziasztok!
Olyan kerdessel fordulok hozzatok hogy hozzamkerult mar lassan 1 honapja egy Iphone 6 plus olyan hibaval hogy nem kapcsol be, elo eleterol annyit tudok hogy az illetonel ugy romlott el hogy mar nagyon alacsony %-n volt a telo ilyen 1-2% es hogy be kapcsolta rajta a vakut vagy a kepernyovel vilagitott mar nem tudom, mindegy is a lenyeg hogy a toltot kereste hogy feltegye tolteni a telefont de mire meglett a tolto addigra lemerult a telefon, fel tette tolteni de semmi reakcio, es azota nem reagal semmire, se tolto se usb se pc vegleg kinyirta, vagy meg valahogy szerintetek eletre keltheto?
Koszi elore is a valaszokat! -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz djkacor #1836 üzenetére
Szerintem touch id hibas, nekem is pihen egy ilyen a fiókban.
ha esetleg rajta van a rezgés, kitudod probalni hogy be van-e kapcsolva, a le/fel némító gombbal.
Mivel a kijelzőn semmit sem látsz, ezert azt sem érzèkeled, hogy valojaban be van kapcsolva.
szerintemÜdv, Gabesz
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Gaaabeeesz #1837 üzenetére
Ez szerintem nem touch id hiba. Az akku mehetett tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest