- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
SonyNex7 #7492 üzenetére
Ha öt forint lenne az a tok, akkor sem kellene. Azt se mondd már meg, h nekem mi tetsszen
Most akkor mind hülye, akinek az a tok nem tetszik? Én abba csoportba tartozom, akiknek nem a tok ára a lényeg egy ilyen árú készülék mellé. Én azokon mosolygok, akik egy ilyen árú készüléket birtokolva pár száz forintos tokokkal vergődnek, rendelik raklapszám, hátha valamelyik jó lesz és ha a 20-ból egy beválik, akkor jönnek, h milyen jó választás volt, közben talán ugyanannyit elköltöttek a sok kukás olcsó tokra, mint amennyit én egyszer kiadtam a bőrtokra. De te sem olvastad az én hsz-em, mert egyáltalán nem az árról beszéltem már az elsőben sem.
Azt meg végképp ne mondd meg, h hol untassak akárkit is! Nem off a téma, főleg, h lassan át lehetne nevezni a topikot a "Milyen tokot és üveget vegyek az i6s készülékemre"-re. Ha más megteheti, akkor engedd meg kérlek nekem is, h kifejtsem a véleményem ezekről. És azért mert nem értesz velem egyet, ne vedd evidensnek a saját véleményed sem, főleg ha tokokkal kapcsolatos ízlésről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest