- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banditos91
tag
Sziasztok! Nektek csinál olyat néha a gyári zenelejátszó, hogy nem játssza le amit iTunes-al rámásoltam zenét? Ráraktam egy albumot, és volt 1-2 szám amit nem játszott le sehogy se, csak átugrotta. Letöröltem, újraszinkronizáltam, és most lejátssza. Többször előfordult már, és kezd idegesítő lenni.
-
banditos91
tag
88 ezerért mindenképpen megéri szerintem. Persze várható lassulás majd az újabb iOS-ekkel, de nem hiszem hogy olyan durva hogy ne érje meg. Főleg úgy, hogy ha belegondolsz abba ha például most 88 ezerért egy Androidos mobilt vennél, az 2 év múlva olyan lassú lesz, hogy mire megnyitsz egy appot lemerültél.
Legalábbis nekem az a tapasztalat. És a 4S sem annyira vészes mint amilyennek beállítják szerintem. Nyilván a 6S-hez képest persze lajhár, de könyörgöm egy 4 éves telefonról beszélünk. Egy 4 éves Androidoshoz képest még mindig gyors a 4S, és abszolút használható, és jelenleg 40 ezer forintért már szép állapotút is kapni használtan. Egy szó mint száz, szerintem 2 évig még jó lesz az 5S. -
banditos91
tag
Szerintem jobban jársz ha elviszed THoMZoNE-hoz. Nem dolgozik drágán, és akkor legalább jól meg lesz csinálva, helyszínen megvárhatod, és még izgulnod sem kell, hogy elrontasz valamit. Most 16-ért ha rendelsz ebay-ről azt még neked be kell szerelni, plusz várhatsz rá míg megérkezik, és ki tudja milyen minőség.
-
banditos91
tag
Jól tudom hogy 8.4.1-re sincs JB, igaz?
-
banditos91
tag
válasz
csibusz0314 #11568 üzenetére
Elkeserítő. Én csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel!
-
banditos91
tag
Üdv! Itt van ez a mobil a kezemben, szóval nagyon úgy fest, hogy én is i5s tulaj lettem.
Kérdés, hogy frissítsem e 9.1-re, vagy maradhat a jelenlegi 8.4.1-en? Nem tudom mennyi különbség van sebességben, akkuidőben. Nekem mondjuk inkább az akkuidő fontos, de ha nincs számottevő különbség, akkor nem látom értelmét frissíteni egyelőre, főleg hogy már jól belaktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest