- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi srácok. Ez elég meggyőző volt
-
Sziasztok!
Ti mernétek frissíteni wifi-ről? Úgy gondoltam h nincs itunes-al összekötve tehát saját magát frissítené.
Köszi -
Köszi.
Visszavasva a fórumot másnak is van baja a bill-el safari alatt. Érdekes. Operánál semmi baja, így vIszont nem lehet folyamatosan gépelni.
Esetleg arra megoldás hogy miért dobálja sokszor a wifi hálózatot és vált át 3g-re?
-
Mikorra várható az 5.0.1? Ti mernétek iTunes nélkül telepíteni?
Amúgy az miért van hogy safariban sokszor megakad a billentyűzet? Azért egy kétmagos procinak legalább ezt kellene vinnie... -
No. Tegnap meg is vettem a 16gb-os verziót.
Mit ne mondjak nem vagyok 100%-osan elégedett. A működési sebesség jó, de a netezés nem éppen a leggyorsabb. Eddig 3gs-t használtam. Mind a kettőt rácsatlakoztattam a wifire, és nem egy esetben a 3gs gyorsabb volt. Ami még frusztrálóbb az az, hogy sokszor értelmezhetetlen karakterekben tölti be az oldalakat, és ezen csak egy oldal újratöltés segít.
Bár nem használom, de a Siri is sokszor megakad és fél percig gondolkodik... Ez mondjuk hidegen hagy, de a netezős része a dolognak elég gázos...Vmi tipp?
-
Sziasztok!
Szerintetek a 4s hez elég a 16 gb memo?
-
Szerintetek t-nél lehet még kapni 4S-t?
-
Szerintetek t-nél lehet még kapni? Amúgy a kamerája milyen? Valaki akinek már van tudna lőni pár tesztképet, és felrakni imageshack-re?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest