Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem 12S Ultra van. Hasonlítottam már az előddel is, és bőven jobb kb minden szempontból, de volt itt kb minden nagyobb gyártó telefonja mellette, és mindet verte.! Pedig előtte van a dxo szerint az összes. Nem véletlenül lett olyan rossz eredménye, miután a xiaomi nem fizet nekik.
Az meg hogy a samsungokat kb direkt úgy tesztelik, hogy ne tudjanak jól teljesíteni..
. A i14 viszont tudja azt amit kb az i13 tudott, csak még jobb lett a videó. Mindenféle állítgatás nélkül tudnak egy nagyon jó szintet. Ez az igazi előnye az iphone-nak már i11 óta.
-
doooo
veterán
Már a gyártók (akik nemrég még dicsekedtek a tesztek eredményeivel, néha az adott modell hivatalos bemutatóján (ami ismét elég sok kérdést felvet a DxO működésével kapcsolatban)) is eltávolodnak tőlük: [link].
Máshol azt írják, a kínai közösségi médiákon is egyre hangosabbak az oldal kritikusai.
Mindegy. Én is túl sokat beszéltem róluk. Erre sem érdemesek. -
Somatom
veterán
Valahol biztosan kompromisszumot kell majd kötnöm. A tárhelyben sztem tudok, mert a tabomat tudtam bővíteni egy 512 -es mikro SD -vel, ami által a wireless átvitel adott (úgy tudom, hogy a modern MILC -ek tudják ezt a ficsőrt). De, van nálam SSD is, meg kártyaolvasós adapter, úgyhogy telóval, USB 3.x -en sem gond a helyi adat (kép) átvitel, akár NTFS tárra is.
-
holott ha 48 megapixelről manuálisan leméretezik a képeket 12-re, akkor szinte ég és föld a végeredmény; tehát a szoftver a hibás).
Pontosan ugyan ez elmondható kb az összes gyártóról. S22 ultrában leméreteztem a 108mp-es képet 12-re, és az ég és föld kifejezés, nem elég a látvány leírására.
A nagyobb felbontásnak ami még előnye az a szenzor zoom, amit nem minden gyártó használ valamiért. Mondjuk itt pont egy 3x mellé van, ami annyira nem jó kombó mintha lenne egy 5x zoom.
Ami még az előnye az új modellnek, hogy sokkal kisebb a becsillanás is. -
pècsimunkás
addikt
Somatom kifejtette.
Öcsém is aláírt 2 èvet a korlátlan netre, amire az volt hangoztatva, hogy EU- ban is az.
EU- ban 17 giga netje van asszem. Alapvetően nem kevés, de nem korlátlan, mint amiről szó volt.
Magyarországon természetesen korlátlan az internet, de Németországban már nem. -
k-adi
nagyúr
"Oké, erre ment a tetszett plecsni."
nem, nem oké
ez a probléma, ez egy "nem oké" termék ígyMondjuk amíg nincs rendesen definiálva mi alapján kerül kiosztásra a plecsni addig nyilván kár ezen rugózni, csak azért röhejes néhány esetben, pl. most is
plecsni ide-oda, a végpontozás jobban kritizálható ahogy azt korábban is kiemeltem: üzemidő, ár/érték arány... és akkor még idevenném a "Kialakítás" 10pontot, amikor még mindig nem standard USB-sek
(Archaikus Lightning csatlakozó, USB 2.0 adatcsere) -
Somatom
veterán
Amire az átlag használ egy okostelót, arra luxus flagshipet venni. Akár IOS, akár Android. A maradék meg a felhasználói szokásai alapján minősít. Az meg ugyebár szubjektív. USB 2 -vel, NTFS írásképesség, floating megjelenítés, többablakos mód nélkül bottal sem piszkálnám. Na, akkor mire a tetszett plecsni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest