- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
válasz
maxika2004 #4649 üzenetére
Az enyém is hasonló korú, jelenleg 90%, elég sok és intenzív használat mellett. Ha valaki csak kötelező stíluskelléknek vette, esetleg már egy ideje a fiók alján is van újabbra váltás miatt, talán lehet hogy valós az a szám. Első évben az enyém is csak 1-2% esést produkált, utána kezdett el gyorsabban.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
segitségeteket kérném :
lehetséges hogy egy iPhone 13 Pro Max 256gb os készülék
1 év 11 hónaposan 97 % akksival bírjon, ugy hogy gyári az akksi bent, szoval nem volt cserélve ?Vásárlás elött vagyok , de ez miatt vannak kétségeim...
-
LosBlancosRM
őstag
Köszönöm a válaszokat. Ha a 17.2-vel is csinálja, megy szervizbe.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4643 üzenetére
Autók gyári és utólagos kihangosítóival is használom, fm transmitterel is, amelyik autóban nincs bt, ez kb 7-8 eszköz. Egyikkel sincs gond.
-
joey04
titán
válasz
Szerviz.
-
válasz
Nincs gond, órával folyamatosan kapcsolatban van, de más eszközöket sem dobál le, amiket nem folyamatosan használok.
-
i400
senior tag
válasz
Bose, JBL, Edifier, Pioneer cuccokkal használom bt-n, 13 pm-al egyik ios verzióval sem volt gondjuk. Firmware update az eszközökön megvolt?
-
LosBlancosRM
őstag
Nálatok nincs gond a bluetoothszal? H&K hangfalammal eddig se nagyon szerették egymást, de most már a Sennheiser fülesemet is folyamatosan eldobálja a telefon.
-
válasz
LosBlancosRM #4641 üzenetére
Szívesen.
-
válasz
LosBlancosRM #4639 üzenetére
Beállítások
Általános
Airplay & Handoff
(legfelső opció)
“SOHA” kiválasztása
-
LosBlancosRM
őstag
Valahogy le lehet tiltani az airplayt? Automatikusan gondol egyet és csatlakozik a tvhez, de nem küld át semmit. Telefonon megnézek egy videót és random át akarja dobni, vagy valami ilyesmi. Tegnap addig nem tűnt el a bekékülés az órán, amíg újra nem indítottam ezt a ******.
-
Naya
csendes tag
Sziasztok!
Megmaradt telefon váltás után egy 13 pro/13 pro max Hofi fekete kameravédőm. Szívesen odaadnám valakinek, akinek szüksége lehet rá (természetesen ingyen) -
PlayMax
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4636 üzenetére
Eredeti kamera módban készítettem az összes fotót mint a két készüléken.
PH bitít rajta természetesen ,de azért így is lehet látni némi eltérést. -
GoldhandRent
őstag
válasz
PlayMax #4627 üzenetére
stílusok között nem lett állítva egyik készülék sem ?
illetve gondolom point & shoot készítetted az összeset
nálam a 13 egyetlen negatívuma az a lencsecsillogás. még talán a túlélesítést lehet felróni neki, egyébként meg az látszik, hogy simán csak több fénnyel dolgozik. (az általad lőtt , PH!-ra adott minőségben feltöltődött képek alapján) -
Ateszpapa
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat, azért még marad a 11PM.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
PlayMax #4627 üzenetére
Ezek a képek alapján tényleg szaturáltabb képeket csinál a 13.
De ha egy átlag user kezébe adod, ő kurvára nem fogja ezt észre venni. Neki mind a kettő nagyon fog tetszen.
Aki meg nem átlag user, az nem automata fotókat csinál, hanem tudja mit kell beállítani hogy ne ilyen legyen a kép. -
PlayMax
nagyúr
-
joey04
titán
na itt a szakértő
-
i400
senior tag
válasz
BreamHunter #4625 üzenetére
+1 én nyomtatni is szoktam a képekből, nincs velük gond. Ha meg tudom, h olyan esemény van, akkor viszek rendes fényképezőt. Ha meg hobbizni megyek, akkor filmest
de hát manapság már mindenki dpreview-t megszégyenítő módon tolja az elemzést -
bbendre
őstag
válasz
Ateszpapa #4623 üzenetére
A 13Pro túlélesít. Sajnos vannak olyan körülmények ahol az algoriitmzus furcsa képeket készít. Ehhez képest a 11 természetesebb.
Ezek a tesztekben nem nagyon köszönnek vissza, de a mindennapok során észrevehető, hogy van változás. Függ a témától és hogy mik a preferenciáid.
Aki nem szereti a túlélesített képeket annak nem fog tetszeni. De van akinek ez jobban tetszik -
800.000 Ft feletti kontrollerben csalódtam, aztán vettem olcsóbban olyat, ami nagyon bejött.
Az ár mindig csak egy tényező a sok közül, ami bizonyos gyártókra pláne igaz...
Vegyél Samsungot
Többször elgondolkodtam már a 13 PM cseréjén, de nem tudom mire fogni, hogy ezért vagy azért veszek jobbat, ezért marad még egy ideig, pedig már egy éve használom. (Nálam ez átlagban már tartós használatnak számít)
-
485
aktív tag
Tényleg szomorú, hogy egy 560ezer Ft-os Iphoneban csalódni kell.
Egyéként pont most jött az email, hogy átvehetem az előrendelt 15pm-ot, hát nem fogom
-
En is megjartam az XS - 13P - 15P vonalat es mindig jobb lett a kamera, bar a Zoom minosegevel a mai napig nem vagyok elegedett, de ahhoz nagyobb felbontas kellene.
-
joey04
titán
Nekem is volt Xs, nekem a 13 képei sokkal jobban tetszettek. Nekem a 15 nem akkora ugrás mint vártam, pedig érdekes módon a független oldalak, meg az eddig droidos kamerás telefonokat jobbnak vélő tesztelők is áradoznak róla, hogy végre előrelépés... jobb, de nincs az a húha.
-
bbendre
őstag
Teljesen egyetértek. Az iPhone13Pro kamerája egy
hulladékvisszalépés.
Sajnos nem tudok jobbat. Állítólag a 15Pro jobb, de a tesztek alapján nem ezt látom.
Hozzáteszem ez a trend Android vonalon. a Pixel aminek híres a kamerája a 6-7-8 vonalon is visszalépés
Aztán pár êv és hirtelen. jobb lesz a kamera. Majd mutatnak teszteket, hogy mennyivel jobb mint volt a 13-14-15.
Azaz el fogják ismét érni a XS szintjét és mindenki boldog lesz -
485
aktív tag
Sziasztok, nagyon csalódott vagyok. Szeptemberben egy 3 éves xs maxot váltott a 13pm. Semmi bajom nem volt az előzővel, csak meguntam a formát, színt és gondoltam, hogy egy hárommal frissebb modellben mennyivel jobb lesz a kamera.
A csalódottságom itt mutatkozik meg, hogy bizony sokkal rosszabb fotókat lő, mint az xs max. Sajnos egyből észrevettem, de nem tudtam visszavinni, mert pont elutaztam.
Azóta próbálgatom, végigjártam az istyle-okat, icentereket, de nincs változás.
Konkrétan, ha nem makrót, hanem közelképet lövök 3x-os nagyításban, belenagyítva szétesik a kép, totál pixeles, mintha 3megapixeles lenne, ráadásul el is mossa. Nem vagyok elvakult, de eddig úgy volt, hogy csináltam 100 képet, abból 100 kép tökéletes lett. Most mind szar. Az xs előtt 8 plusom volt, még annak sem megy a közelébe. -
bbendre
őstag
válasz
eddie1978 #4607 üzenetére
4k60 esetén nincs lehetőség a kamerák közötti váltásra videó közben. Ennyi az egész
A technikai háttere pedig az, hogy nem elég erős a hardware, hogy a 3 kamera képét folyamatosan streamelni tudja 4k60FPS-ben. Ez kell ahhoz, hogy a kamerák között "ugrás" nélkül lehessen váltani
-
eddie1978
senior tag
Erősítsetek vagy cáfoljatok meg. Videó felvétel közben kamera váltás 4k30 esetén én úgy látom, hogy natívan használja mindhárom kamerát. Szabadon lehet közöttük váltani. Ellenben 4k60 beállításban az alábbi lehetőségek vannak.
0,5x: 0,5-1,5x
1x: 1-3x
3x: 3-9x
Az a gyanúm, hogy a natív látószög felett croppol a 0,5x és 1x kameránál ha nagyyobb zoomot kérek. A 3x az alap hogy crop. -
icezozo
addikt
Üdv mindenkinek! 11 PM-ről váltottam 13 PM-ra!
-
Blue meth
senior tag
Gondolkodom, hogy felrakjam a 17.1.1-et, vagy maradjak a 16.7-nél? Nálam már a 16-ra váltás is szarul sült el tavaly, 15-tel tökéletes volt a telefon, azóta vannak néha furcsaságok. Ahogy olvasgatom alapvetően a legtöbb embernél nincs negatív különbség?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged